top

Oferte vacante strainatate 2024 Paste 2024 Egipt Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil 5* - All Inclusive/Pensiune Completa
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 10-02-2017 > 30-03-2017

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta
Transport:
Plecare din:
Data Plecare:
Nr. nopti:
Numar camere:
Camera 1:
adulti,   copii
Oferta de Paste 2024 la Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil
PASTE 2017 - HURGADA SI CROAZIERA PE NIL
        Acest circuit este unul inedit ce isi propune sa-si rasfete turistii cu conditii si servicii de 5 stele: 8 nopti de cazare la Hotel Desert Rose 5 stele - www.desertrose.com (sau similar) in statiunea Hurghada, Hotel Le Meridien Pyramids 5 stele - www.lemeridien-pyramids.com (sau similar) in Cairo si Vas de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux - http://www.sunrise-resorts.com/Home/Luxor/Sunrise_Select_M-S_Semiramis_III; Sistem de masa si servicii All Inclusive in Hurghada, Pensiune Completa pe vasul de Croaziera si Demipensiune in Cairo; Zbor intern de la Luxor la Cairo si asistenta permanenta in limba romana.
Ziua 1 (13.04.2017) Bucuresti-Hurghada
Intalnire la ora 19:30 cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni Henri Coanda, direct la ghiseul de imbarcare pentru cursa Turkish Airlines TK 1046 cu decolare la ora 21:45 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 23:05, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa TK 702 Istanbul-Hurghada, cu decolare la ora 01:30 spre Hurghada.
Ziua 2 (14.04.2017) Hurghada-Jeep Safari
Sosire la ora 03:15 la Hurghada, indeplinirea formalitatilor de viza si transfer la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) in statiunea Hurghada. Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare - cina barbeque, inclusa in pretul excursiei. Tarif informativ min. 10 platitori: 50 euro/pers). Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua  3 (15.04.2017) Hurghada - Croaziera pe Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Croaziera pe Marea Rosie cu pranz pe vas. Tarif informativ min.10 platitori: 45 euro/pers; cei ce doresc, pot face snorkeling pentru a admira coralii si pestisorii colorati. Functie de conditiile locale si programarea Slujbei de Inviere, participare optionala la Biserica Ortodoxa Copta din Hurghada. Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua  4 (16.04.2017) Hurghada-Plimbare cu submarinul in apele de clestar ale Marii Rosii.
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, plimbare cu submarinul pentru a admira fauna unica a Marii Rosii. Tarif informativ min.10 platitori: 70 euro/pers. Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua 5 (17.04.2017) Hurghada-Aswan-Excursie la Marele Baraj si Templul Philae
Mic dejun foarte devreme si transferul cu autocarul, de aproximativ 8 ore, de la Hurghada la Aswan.Imbarcare pe vasul de croaziera. Daca timpul permite, se poate face o excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu o contributie valoroasa a specialisitilor romani si Templul Phílae – situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ min.10 platitori: 55 euro/pers). Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 6 (18.04.2017) Aswan-Kom Ombo-Edfu
Mic Dejun pe vasul de croaziera. Se viziteaza foarte devreme in Aswan Gradina Botanica, dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata, in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Navigare spre Kom Ombo si oprire pentru vizitarea Templului Kom Ombo. Navigare spre Edfu. Imbarcare in trasuri pentru vizitarea Templului din Edfu. Seara, dupa cina, Petrecere “Galabya” la barul vasului, cu muzica, jocuri si dansuri orientale. Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 7 (19.04.2017) Edfu-Esna-Luxor-Vizitarea Malului Estic si Vestic al Nilului
Pensiune completa pe vasul de croaziera. Se trece prin Ecluza de la Esna, o alta realizare tehnica la care au participat si inginerii romani si se ajunge in Luxor. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak- dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor–intrari incluse. Se continua vizita in Luxor cu  monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templul Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri si Colosii lui Memmnon –  statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea. Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 8 (20.04.2017) Luxor-Cairo-Tur de oras incluzand Muzeul de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul
Mic dejun. Se face transferul de la vasul de croaziera la aeroportul din Luxor. Imbarcare la zbor intern Luxor-Cairo. Sosire la Cairo si tur de oras, incluzand vizitarea Muzeului de Egiptologie cu renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon (intrare cu plata optionala la tezaur), vizita la Piramide (exterior) si la Templul Funerar cu Sfinxul, o prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si la Institutul Papirusului. Pranz inclus, fara bauturi. Seara, cina la Hotel Le Meridien Giza Pyramids 5 stele (sau similar) si optional Spectacol de lumina si sunet la Piramide. Pret informativ de persoana: 35 euro/pers, pentru min.10 persoane platitoare. Innoptare la Hotel Le Meridien Giza Pyramids 5 stele (sau similar).
Ziua 9 (21.04.2017) Cairo-Jumatate de zi  “Cairo vechi” sau 1 zi la Alexandria
Mic dejun la hotel. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei a VII-a, fosta capitala a Egiptului antic in perioada ptolemeica (se viziteaza: Amfiteatrul greco-roman, Gradinile Montazah, Catacombele, Noua Biblioteca din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ min. 10 platitori: 70 euro/pers, sau excursie in Cairo, varianta recomandata de agentia noastra, optional, "Cairo Vechi", incluzand: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret infomativ min. 10 platitori: 45 euro/pers. Eliberarea camerelor se face la orele 12.00. Seara, optional, Cina pe Nil, cu spectacol traditional. Pret infomativ min. 10 platitori: 35 euro/pers. Transfer de la hotel la aeroportul din Cairo.
Ziua 10 (22.04.2017) Cairo-Bucuresti
Imbarcare la cursa Turkish Airlines Cairo-Istanbul TK 693 cu decolare la ora locala 02:50. Aterizarea la Istanbul este la ora 06:00, iar dupa trecerea prin zona de tranzit si reverificarea portii de imbarcare pe monitoarele aeroportului din Istanbul, se face imbarcarea la cursa Turkish Airlines Istanbul-Bucuresti TK1043 cu decolare la ora locala 07:10 si aterizare la ora locala 08.30 la Bucuresti.
Servicii incluse la oferta Paste 2024:
Program 9 nopti din care: 4 nopti cu all inclusive la hotel 5 stele in Hurghada, 3 nopti pe vasul de croaziera de 5 stele Lux
cu pensiune completa,1 noapte Cairo hotel 5 stele cu Mic dejun, un Pranz in timpul turului de Cairo si o Cina, iar ultima noapte la retur, in avion;
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
Vizitele mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale, la fata locului;
Transport avion Turkish Airlines Otopeni–via Istanbul-Hurghada si retur Cairo-via Istanbul-Otopeni, cu bagaj permis la cala de 40 kg de persoana, dar o valiza sa nu depaseasca 32kg si bagaj de cabina de 7kg de persoana in dimensiunile
standard.
Taxele de aeroport 230 euro/pers (pot suferi modificaripana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
Asistenta turistica: ghid egiptean de limba engleza si insotitor de grup roman din partea agentiei;
Servicii excluse:
Asigurarea storno si medicala de calatorie
Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi la mese;
Taxa de viza si procesare25 usd/pers se achita direct la sosire in aeroportul din Hurghada.
Bacsisuri obligatorii: 30 euro/pers.
Observatii legate de oferta Paste 2024 Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil:
Conditii de Realizare a Grupului:
Grup minim 24 de persoane. Pentru grup mai mic de 24 de persoane paltitoare, se percep urmatoarele diferente: intre 20 si 23 de persoane se achita un supliment de 2...
Vezi tot
Recomanda oferta Paste 2024 la Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Paste 2024 Egipt Hurghada

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

Momentan acest hotel nu are nota.

Oferte similare pentru Paste 2024 Egipt Hurghada

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro