top

Intrebari frecvente
Politica cookie Politica confidentialitate Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Intrebare: Care sunt termenele de plata si cum se poate efectua plata unei rezervarii ?

Raspuns: Termenele generale de plata programele si ofertele noastre sunt stipulate in Contractul cu turistul. In general, se achita un avans de 30% din totalul c/v serviciilor turistice si cu minim 21 de zile inainte de check-in, diferenta integrala. Daca oferta pentru care s-a facut rezervarea are Oferta Speciala (tip early booking, discount pentru nopti, etc), se achita avansul de 30% iar diferenta, integral pana la termenul limita stipulat de oferta speciala. Daca programul sau oferta apatin altui turoperator, se vor aplica termenele de plata specifice acestuia. Pentru a veni in sprijinul turistilor nostri am creat mai multe posibiliatati de plata : in numerar la sediul agentiei noastre, depunere de numerar la casieria oricarei filiale a Bancii Transilavnia, prin ordin de plata sau on line cu cardul pe site-ul nostru.

Intrebare: Care este diferenta intre studio 2 si 3 la Apartamente Konaci din Kopaonik Serbia?

Raspuns:  Incercam la fiecare oferta (hotel) sa dam cat mai multe detalii despre facilitati, numar de camere, felul acestora, dimensiuni, dotari, capacitate de cazare, etc., pentru o informare cat mai corecta a turistilor. Bineinteles ca aceste informatii sunt sau nu comunicate de hotel sau de partenerul nostru, acestea fiind cele "oficiale" si nu putem fi raspunzatori de veridicitatea acestora. Aceste informatii le gasiti daca dati click pe butonul verde de sub pozele hotelului "Detalii Hotel". Informatiile si detaliile despre camerele Aparthotelului Konaci le gasiti in acelasi loc:

"Studio 2 (2-3 pers) - suprafata aprox. 20 metri patrati - o camera cu pat de o persoana si canapea extensibila pentru doua persoane, baie, mini bucatarie cu vesela si tacamuri, plita cu doua ochiuri, mini-frigider, masa si scaune;

Studio 3 (3-4 pers) - suprafata aprox. 22 metri patrati - o camera cu 2 paturi separate si canapea extensibila pentru doua persoane, baie, mini bucatarie cu vesela si tacamuri, plita cu doua ochiuri, mini-frigider, masa si scaune; "

Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2023
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2023
Site web realizat de webis.ro