top

Cum faci o rezervare
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105

Cum faci o rezervare

Pentru a usura procesul de luare a unei decizii de vacanta sau alegerea unei unitati de cazare dintr-o anumita destinatie, am conceput un sistem de calcul, pentru ca turistii nostri sa fie informati cu exactitate de tariful final cu toate costurile si taxele incluse si sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Fiecare oferta din site-ul nostru Family Travel are o galerie de imagini sub care se afla 5 butoane verzi pe care daca dati click, puteti accesa informatii despre unitatea de cazare sau oferta, puteti pune o intrebare, sa vizualizati si sa cititi review -urile turistilor nostri sau de pe Tripadvisor si foarte important, sa accesati harta de pe Google Maps care va indica exact traseul si cum sa ajungeti la destinatie, in functie de mijlocul de calatorie folosit

Fiecare unitate de cazare, program, circuit, etc. se deschide cu primul buton "Oferta" deja accesat. Sub galeria de poze si cele 5 butoane verzi, mentionate anterior se afla "Calcul Vacanta" scris cu alb pe fond portocaliu. In acest spatiu aveti deja tipul de transport oferit, dumeavoastra trebuind sa selectati, data la care doriti sa inceapa sejurul si numarul de nopti. 

- O data selectate data de check-in si numarul de nopti, se deschid tipurile de camere disponibile pentru fiecare unitate de cazare. Selectati tipul si numarul de camere dorit.

- Se va deschide un camp nou cu "Ocupare camera 1" unde alegeti numarul de persoane care se vor caza in respectivul tip de camera. Fiecare camera are deja configurate toate variantele posibile cu numarul maxim de persoane adulte si copii cu limta de varsta maxima ce se pot caza conform politicii specifice fiecarei unitati cazare in parte. Atentie! varsta maxima a copiilor este este exclusa, nu inclusa. Ex. Daca limita maxima a copiilor este de 12 ani, inseamna ca respectivul hotel considera si accepta ca fiind copil, persoanele cu varsta de 11.99 ani, deci copiii ce nu au implinit inca varsta de 12 ani inainte de data intrarii in cazare. In cazul in care nu regasiti varianta de ocupare a camerei, specifica componentei familiei dumneavoastra, va rugam sa ne contactati telefonic sau in scris. Exista posibilitatea ca unitatea de cazare sa nu fii comunicat toate posibilitatile de cazare sau in unele cazuri la solictarea noastra expresa sa faca unele exceptii.

- Dupa selectarea ocuparii camerei se deschide un camp unde vi se enumera serviciile incluse in tarif, oferta speciala aplicata (early booking, reducere pentru nopti, etc), daca exista si tariful final. Sistemul alege  si selecteaza intotdeauna oferta speciala cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra, disponibila la momentul efectuarii calculului sau a rezervarii. Atentie! Casuta cu oferta speciala cea mai avantajoasa este deja bifata, ceea ce inseamna ca discountul a fost deja calculat si este aplicat si dedus din tariful final. Daca termenul pentru plata finala impus de oferta speciala nu va avantajeaza, puteti debifa casuta respectiva si sa alegeti un alt termen de plata aferent urmatoarei oferte speciale (daca exista), sau sa nu bifati nici o oferta speciala, caz in care se vor aplica conditiile de plata generale stipulate in Contractul cu turistul publicat de asemenea pe site. Tariful final include toate costurile, taxele si TVA. Inainte de cuvantul "Detalii" se afla desenata o lupa cu semnul "+" in centru. Daca dati click pe aceasta lupa, sistemul va ofera toate detaliile despre componentele si calculul tarifului: cazare, discounturi aplicate, servicii, etc.

- Daca tariful final afisat va convine si sunteti de acord cu acesta, trebuie sa completati numele fiecarui participant la vacanta, exact asa cum este inscris in cartea de identitate sau pasaport.

- Dati click pe butonul verde Rezerva si completati toate datele cerute de formular.

- Cititi cu atentie conditiile de rezervare si anulare a serviciilor turistice (contractul cu turistul) si daca sunteti de acord bifati casuta corespunzatoare.

Atentie! Nu completati formularul de rezervare daca nu sunteti hotarat si aveti indoieli despre efectuarea vacantei. Pentru a va informa asupra tarifului si conditiilor nu este necesar sa parcurgeti toti pasii ci numai sa selectati perioada, tipul de camera si ocuprea acesteia.

Daca intampinati greutati in a efectua singuri o rezervare direct pe site, va rugam sa ne contactati si o vom face noi pentru dumneavoastra.

Speram ca am reusit sa concepem un sistem de rezervare simplu, prietenos si la indemana. Va asiguram ca suntem in permanenta preocupati de satisfactia turistilor nostri si pe cale de consecinta dorim sa ne imbunatatim constant serviciile. Daca aveti sugestii, propuneri sau nemultumiri in legatura cu functionarea site-ului nostru in general sau a sistemului de rezervare in particular, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in scris sau telefonic.

Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2023
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2023
Site web realizat de webis.ro