top
 
0314057665
0318056607

Cum verifici disponibilitatea
Aveti intrebari? Sunati la: 031.40.57.665

Cum verifici disponibilitatea

Incercam pentru fiecare sezon sa includem pe site-ul www.familytravel.ro cat mai multe oferte de cazare, hoteluri, circuite, programe, statiuni, destinatii, etc pentru ca dumneavostra sa aveti o paleta cat mai larga de alegere si vacante cat mai noi si diversficate.

Din pacate sau din fericire, situatia ocuparii camerelor si a hotelului este foarte dinamica si se schimba la fiecare moment. Unitatile de cazare care lucreaza si colaboreaza cu un singur partener sunt rare, majoritatea avand contracte cu mai multi turoperatori din tara, Europa si din lume. In principiu noi avem camere luate in garantie la aproape toate hotelurile din oferta noastra, dar acestea se epuizeaza primele si de obicei cu oferte speciale de early booking. Dupa aceea vanzarile se efectueaza in functie de disponibilitatea comunicata si confirmata de unitatea de cazare sau partenerul din fiecare destinatie.

De aceea este foarte important ca inainte de a face o rezervare, sa sunati la agentie (0314057665) sau sa ne dati un e-mail (office@familytravel.ro) pentru a va putea confirma o disponibilitate. De asemenea puteti folosi si butonul verde "Pune o intrebare" aflat sub galeria de poze de la fiecare oferta. Puteti folosi acest buton si pentru a ne pune orice intrebare sau cere lamuriri legate de unitatea de cazare, program, circuit sau oferta respectiva.

Testimoniale
Am fost prin agentia dvs de Paste la Azalia (Sf Constantin si Elena, BG). Am primit cazarea imediat cum am ajuns si asa cum era specificat in pachet. Mancarea si conditiile au fost ok. Singurul minus a fost masa festiva de Paste - ne asteptam sa fie un menu de pranz / seara specific. Au fost oua rosii dimineata si cozonac si cam atât. A fost prima data cand am plecat cu dvs, dar cu siguranta vom reveni. Va multumim!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2018
Urmareste-ne pe...
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa
Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2018
Site web realizat de webis.ro