top

Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105

Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil

Egipt, Hurghada

Oferte vacante la Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil din Hurghada, Egipt


Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil 5*

Egipt > Hurghada
All Inclusive/Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 1175 euro de pers/pachet de 8 nopti
Paste 2017

Descriere Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil

PASTE 2017 - HURGADA SI CROAZIERA PE NIL
        Acest circuit este unul inedit ce isi propune sa-si rasfete turistii cu conditii si servicii de 5 stele: 8 nopti de cazare la Hotel Desert Rose 5 stele - www.desertrose.com (sau similar) in statiunea Hurghada, Hotel Le Meridien Pyramids 5 stele - www.lemeridien-pyramids.com (sau similar) in Cairo si Vas de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux - http://www.sunrise-resorts.com/Home/Luxor/Sunrise_Select_M-S_Semiramis_III; Sistem de masa si servicii All Inclusive in Hurghada, Pensiune Completa pe vasul de Croaziera si Demipensiune in Cairo; Zbor intern de la Luxor la Cairo si asistenta permanenta in limba romana.
Ziua 1 (13.04.2017) Bucuresti-Hurghada
Intalnire la ora 19:30 cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni Henri Coanda, direct la ghiseul de imbarcare pentru cursa Turkish Airlines TK 1046 cu decolare la ora 21:45 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 23:05, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa TK 702 Istanbul-Hurghada, cu decolare la ora 01:30 spre Hurghada.
Ziua 2 (14.04.2017) Hurghada-Jeep Safari
Sosire la ora 03:15 la Hurghada, indeplinirea formalitatilor de viza si transfer la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) in statiunea Hurghada. Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare - cina barbeque, inclusa in pretul excursiei. Tarif informativ min. 10 platitori: 50 euro/pers). Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua  3 (15.04.2017) Hurghada - Croaziera pe Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Croaziera pe Marea Rosie cu pranz pe vas. Tarif informativ min.10 platitori: 45 euro/pers; cei ce doresc, pot face snorkeling pentru a admira coralii si pestisorii colorati. Functie de conditiile locale si programarea Slujbei de Inviere, participare optionala la Biserica Ortodoxa Copta din Hurghada. Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua  4 (16.04.2017) Hurghada-Plimbare cu submarinul in apele de clestar ale Marii Rosii.
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, plimbare cu submarinul pentru a admira fauna unica a Marii Rosii. Tarif informativ min.10 platitori: 70 euro/pers. Cazare la Hotel Desert Rose 5 stele (sau similar) cu All Inclusive.
Ziua 5 (17.04.2017) Hurghada-Aswan-Excursie la Marele Baraj si Templul Philae
Mic dejun foarte devreme si transferul cu autocarul, de aproximativ 8 ore, de la Hurghada la Aswan.Imbarcare pe vasul de croaziera. Daca timpul permite, se poate face o excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu o contributie valoroasa a specialisitilor romani si Templul Phílae – situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ min.10 platitori: 55 euro/pers). Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 6 (18.04.2017) Aswan-Kom Ombo-Edfu
Mic Dejun pe vasul de croaziera. Se viziteaza foarte devreme in Aswan Gradina Botanica, dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata, in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Navigare spre Kom Ombo si oprire pentru vizitarea Templului Kom Ombo. Navigare spre Edfu. Imbarcare in trasuri pentru vizitarea Templului din Edfu. Seara, dupa cina, Petrecere “Galabya” la barul vasului, cu muzica, jocuri si dansuri orientale. Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 7 (19.04.2017) Edfu-Esna-Luxor-Vizitarea Malului Estic si Vestic al Nilului
Pensiune completa pe vasul de croaziera. Se trece prin Ecluza de la Esna, o alta realizare tehnica la care au participat si inginerii romani si se ajunge in Luxor. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak- dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor–intrari incluse. Se continua vizita in Luxor cu  monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templul Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri si Colosii lui Memmnon –  statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea. Innoptare pe Vasul de Croaziera M/S Semiramis de 5 stele Lux cu Pensiune Completa.
Ziua 8 (20.04.2017) Luxor-Cairo-Tur de oras incluzand Muzeul de Egiptologie, Piramidele, Sfinxul
Mic dejun. Se face transferul de la vasul de croaziera la aeroportul din Luxor. Imbarcare la zbor intern Luxor-Cairo. Sosire la Cairo si tur de oras, incluzand vizitarea Muzeului de Egiptologie cu renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon (intrare cu plata optionala la tezaur), vizita la Piramide (exterior) si la Templul Funerar cu Sfinxul, o prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si la Institutul Papirusului. Pranz inclus, fara bauturi. Seara, cina la Hotel Le Meridien Giza Pyramids 5 stele (sau similar) si optional Spectacol de lumina si sunet la Piramide. Pret informativ de persoana: 35 euro/pers, pentru min.10 persoane platitoare. Innoptare la Hotel Le Meridien Giza Pyramids 5 stele (sau similar).
Ziua 9 (21.04.2017) Cairo-Jumatate de zi  “Cairo vechi” sau 1 zi la Alexandria
Mic dejun la hotel. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei a VII-a, fosta capitala a Egiptului antic in perioada ptolemeica (se viziteaza: Amfiteatrul greco-roman, Gradinile Montazah, Catacombele, Noua Biblioteca din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ min. 10 platitori: 70 euro/pers, sau excursie in Cairo, varianta recomandata de agentia noastra, optional, "Cairo Vechi", incluzand: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret infomativ min. 10 platitori: 45 euro/pers. Eliberarea camerelor se face la orele 12.00. Seara, optional, Cina pe Nil, cu spectacol traditional. Pret infomativ min. 10 platitori: 35 euro/pers. Transfer de la hotel la aeroportul din Cairo.
Ziua 10 (22.04.2017) Cairo-Bucuresti
Imbarcare la cursa Turkish Airlines Cairo-Istanbul TK 693 cu decolare la ora locala 02:50. Aterizarea la Istanbul este la ora 06:00, iar dupa trecerea prin zona de tranzit si reverificarea portii de imbarcare pe monitoarele aeroportului din Istanbul, se face imbarcarea la cursa Turkish Airlines Istanbul-Bucuresti TK1043 cu decolare la ora locala 07:10 si aterizare la ora locala 08.30 la Bucuresti.

Facilitati Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil
Dotari camere


Parerile vizitatorilor despre Sejur Hurgada si Croaziera pe Nil
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
()

Bazat pe review-uri

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Multumim Family Travel si in special d-lui Florin Pop pentru recomandarea facuta. Am petrecut "Luna de Miere" la Hotel Bellis Deluxe din Belek in septembrie 2020. Un hotel frumos cu servicii foarte bune si caruia ii acord o nota de 4.3/5. Pozitiv: - mancare excelenta, foarte foarte gustos totul si diversificat; seri tematice cu mancaruri traditionale; - personalul din restaurant a fost suficient, vigilent si prompt in servire; - masuri de precaut...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2022
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2022
Site web realizat de webis.ro