top

Hotel Turist 3*
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105

Hotel Turist 3*

Romania, Pucioasa

Oferte vacante la Hotel Turist 3* din Pucioasa, Romania


Hotel Turist 3*

Romania > Pucioasa
Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 1600 lei de pers/pachet de 3 nopti
Revelion 2023

Hotel Turist 3*

Romania > Pucioasa
Mic Dejun
oferta expirata
De la: 138 lei de pers/noapte
Sezon 2022

Hotel Turist 3*

Romania > Pucioasa
Pensiune Completa + Tratament
oferta expirata
De la: 850 lei de pers/pachet de 5 nopti
Sezon 2022

Descriere Hotel Turist 3*

TURIST 3* - https://turistpucioasa.ro/
          Hotelul Turist de 3 stele este situat in statiunea Pucioasa si dezvolta turismul balnear. Baza de Tratament se afla in incinta hotelului, dotata cu aparatura medicala adecvata si deservita de personal medical de specialitate, asigura in structura un numar variat de proceduri, dintre care cele mai importante sunt :Bai calde cu apa minerala sulfuroasa la cada sau bazin, Hidroterapie, Impachetari cu parafina. Electroterapie; magnetodiaflux etc.Tratamentul de inalta clasa, poate fi dupa caz profilactic sau curativ, tratandu-se in principal afectiuni ale aparatului locomotor de natura reumatismala degenerativa, inflamatorie si abarticulare, afectiuni ale sistemului nervos periferic si vascular periferic, stari posttraumatice, stari reumatologice, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni asociate.


Facilitati Hotel Turist 3*

Hotelul Turist are urmatoarele facilitati: restaurant, sala de conferinte, baza de tratament, centru SPA-welness, masaj, piscina interioara, teren de sport, parcare.
In Baza de tratament Hotel Turist ofera tratament balnear pentru urmatoarele afectiuni:
- Afectiunea principala – afectiuni ale aparatului locomotor de natura reumatismala, degenerativa, inflamatorie si abarticulare. Tratamentul intretine si regenereaza structura tramei osoase prevenind si tratand osteoporoza, deasemeni intretine si regenereaza cartilajul articular cu efect terapeutic asupra prevenirii si tratamentului artropatiilor de toate tipurile si reface structura mucopolizaharidelor din componenta tesutului ligamentelor si tendoanelor, marind mobilitatea, stabilitatea si functionalitatea aparatului muscular, ligamentar si osteoarticular.
- Afectiuni complementare
a) Afectiuni ale aparatului respirator. Aerul din zona Pucioasa are o ionizare negativa unica, datorata combinatiei formelor de relief, a componentei solului si subsolului, a apelor de suprafata si a florei, factor natural valoros care actioneaza asupra cailor respiratorii, cu rol de stabilizare a unor forme de silicoza, a bronhopneumopatiilor cronice de toate tipurile, cu efecte benefice in rinosinusite, faringolaringoamigdalite de toate tipurile si cu rol major de stabilizare a tuturor formelor de astm bronsic, indiferent de etiologie ( alergic , microbian , profesional , etc. ). Depozitele hipodermice de sulf achizitionate in timpul bailor furnizeaza organismului factori sanogeni deosebit de valorosi pentru refacerea structurii mucoasei cailor respiratorii. Hotel Turist utilizeaza apa sulfuroasa simpla sau combinata cu medicamente si sub forma de aerosoli, care au actiune directa asupra cailor respiratorii.
b) Afectiuni ale sistemului nervos central si periferic. Sistemul nervos beneficiaza de o relaxare de durata, produsa atat de climatul de crutare, cat si prin peisajul variat si prin altitudinea optima pentru sanatate. Se obtine o ameliorare a asteniilor, bolilor datorate solicitarilor excesive si traumatizante, cu ameliorarea evidenta a suferintelor psihice. Leziunile nervoase centrale si periferice, postoperatorii, degenerative sechelare dupa accidente vasculare, pareze si paralizii de orice tip, beneficiaza de ameliorari datorate atat efectului direct chimic al sulfului, cat si de recuperarea si reabilitarea segmentelor afectate, prin procedurile de hidrotermokinetoterapie si de electroterapie .
c) Afectiuni vasculare. Aceste afectiuni beneficiaza din plin de efectele speciale ale apei sulfuroase, care produce o elasticizare vasculara, cu prevenirea si combaterea aterosclerozei, cu impact foarte bun asupra afectiunilor ischemice, in special periferice. Prin utilizarea complementara a kinetoterapiei si a procedurilor foto si electromagnetice de ultima ora, aceste efecte cresc exponential.
d) Afectiuni ale pielii. Actiunea apei sulfuroase locale asupra tegumentelor, este aproape spectaculoasa, deoarece prin efectul antibacterian si antimicotic local, se obtine curatirea si vindecarea tenului si a pielii in general. Prin actiunea sulfului asupra structurii si dinamicii colesterolului din organism, se reduce impastarea pielii, se reduce celulita . Deasemeni, prin puternica actiune antialergica a bailor de sulf, se produce un efect antiinflamator, decongestiv, cu impact asupra coloritului si luminozitatii tenului. Sulful interactioneaza puternic si cu proteinele din structura firului de par si a unghiilor, ameliorand calitatea si aspectul acestora.
e)Afectiuni ale organelor genitale. Sulful are efecte de combatere a sterilitatii si infectiilor cronice si de crestere a potentei si libidoului .
• Tratamente medicale – tipuri de tratament pe afectiuni
Atat factorii naturali de cura, cat si aparatura medicala de ultima ora,
precum si inalta calificare si competenta personalului medical sunt acreditate
si garantate la cele mai noi cerinte ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, prin intermediul Institutului National de Balneologie si Recuperare Medicala.
• Balneoterapie – bai calde cu apa minerala sulfuroasa la cada sau bazin
- Sector de balneoterapie partiala, dotat cu cazi sulf pentru imersie partiala si cu kinetoterapie individuala;
- Sector de balneoterapie generala – doua piscine cu apa sulfuroasa, pentru imersie si kinetoterapie generala;
- Cazi individuale pentru bai partiale cu plante si extracte din plante adaptate si individualizate fiecarei afectiuni si fiecarui pacient in parte;
• Termoterapie
- Aparate cu unde ultrascurte continue sau pulsatile, cu aparate competitive care au posibilitati optime de adaptare fiecarei persoane tratate si fiecarei zone sau tesut;
- Impachetari cu parafina;
• Fototerapie si laserterapie
Hotel Turist foloseste aparatura performanta, produsa de cele mai competitive firme de profil . Fiecare aparat are posibilitatea de a i se instala cateva sute de programe dintre cele mai variate, diversificand si amplificand aproape nelimitat efectele terapeutice.
• Kinetoterapie – individuala si in grup in sala dotata cu instalatii de recuperare motorie pentru reabilitare neuromusculara si fitness.
Recuperarea si reabilitarea se fac prin cure repetate de 12 zile, fiind sub directa supraveghere a medicului si personalului asistent.
Recuperarea functionala se organizeaza pe grupe de afectiuni si pe grade de varsta, cu scopul refacerii si recuperarii individului din punct de vedere somatic, psihic, habitual-uzual ( pregatirea individului pentru a fi reintegrat in societate si familie ).
- Masaj medical – manual
- Hidrokinetoterapie - in piscine cu apa sulfuroasa .
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Dotari camere Hotelul Tursit ofera cazare in camere renovate cu mobilier modern si dotate cu: baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD, mini bar, telefon.Parerile vizitatorilor despre Hotel Turist 3*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           


Alte hoteluri din Pucioasa, Romania

Pensiunea La Familia 3*


Hotel Turist 3*(2.5)

Bazat pe 2 review-uri

Location: 3.0 stele

Sleep Quality: 3.0 stele

Service: 1.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2023
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2023
Site web realizat de webis.ro