top

Oferte vacante Romania 2024 Craciun 2023 Romania Gulliver Mountain Resort 4* - All Inclusive
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 03-11-2020 > 20-12-2020

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Oferta de Craciun 2023 la Pensiunea Gulliver Mountain Resort 4*
GULLIVER MOUNTAIN RESORT 4* - http://moeciu.gulliverresort.ro
       Pensiunea Gulliver Mountain Resort de 4 stele din Moeciu de Jos se afla pe un mic platou montan in Satul Drumul Carului, la o altitudine de 1035 de metri si la 8 km de Castelul Bran. Cu toate aceastea, accesul se face usor, cu orice tip de masina, pe un drum idilic ce ofera calatorului privelisti de o frumusete impresionanta. Dar panorama cu adevarat de basm apare abia cand ajungi la destinatie. Peisajele care iti taie respiratia, bucataria ce se axeaza pe cele mai savuroase retete traditionale, atractiile turistice ale zonei, conditiile de cazare foarte bune si serviciile de calitate sunt doar cateva dintre argumentele unei vacante perfecte la Gulliver Mountain Garden Resort.
PROGRAM CRACIUN 2020 LA PENSIUNEA GULLIVER MOUNTAIN GARDEN RESORT
22 Decembrie

- Sosire in cursul dupa amiezii. Intampinare cu sunculita, afinata si palinca.
- Cina.
23 Decembrie
- Mic Dejun
- Participare la ritualul taierii porcului
- Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului. Evenimentul este asezonat din plin cu tuica si vin fierte, oferite din partea casei.
- Cina
24 Decembrie
- Mic Dejun
- Program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa. 
- Pranz. Se savureaza preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
- Cina de Ajun. In aceasta seara speciala toata lumea il asteapta cu emotie pe Mos Craciun. Cei mici, dar si cei mari, il vor incanta pe oaspetele de onoare al serii cu poezii si cantece de Craciun, iar cadourile sale generoase, plus darurile surpriza vor rasplati toti invitatii. Program de colionde si dansuri romanesti si muzica live cu Formatia Korona. 
- La aperitiv, servim  tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa, gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan, sarmale cu bacon crocant  si mamaliguta. La felul principal se va servi cotlet de porc invelit  in  bacon  alaturi de cartofi la cuptor umpluti cu branza telemea si branza proaspata, chipsuri de parmezan si sos de rosii cherry cu busuioc proaspat .
Pentru gurmanzi si pofticiosi, meniul este desavarsit cu desertul sub forma de  tarta. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe...
25 Decembrie
- Craciunul debuteaza direct cu pranzul, tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat mult dupa miezul noptii. O masa festiva, de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. De pe masa nu ne lipsesc pufosii cozonaci  ori placintele cu branza dulce si stafide.
- Cina de Craciun  este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam sa nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.
26 Decembrie
- Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam petrecerea in jurul unui foc de tabara, acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.
27 Decembrie
- Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Craciun de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.
Termene si Conditii de Plata: 
- Se achita 50% din contra valoarea pachetului la confirmarea rezervarii, iar diferenta pana la 20.11.2020. Dupa aceasta data se achita 100% din pachet la confirmarea rezervarii. 
- In cazul in care, urmare a masurilor dispuse de autoritati, activitatea din hotel sau/si restaurant va fi inchisa, limitata, restrictionata la momentul desfasurarii evenimentului sau in situatia in care, pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-COV2, managementul pensiunii decide inchiderea activitatii hotelului sau/si restaurantului, Gulliver Mountain Resort poate anula evenimentul cu obligatia de a informa clientii in functie de imprejurari, urmand ca sumele achitate in avans sa fie returnate.
- In cazul anularii de catre clienti (cu exceptia cazurilor mentionate anterior), avansul achitat nu se returneaza.
Servicii incluse la oferta Craciun 2023:
- Cazare 5 nopti cu All Inclusive
- Pensiune completa (Mic Dejun + Pranz + Cina) + toate mesele festive;
- Pachetul de bauturi: free bar la cina festiva de Craciun si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala;
- Surpriza de Bun Venit! (intampinare cu sunculita si palinca la intrare);
- Acces gratuit la sauna;
- Foc de tabara presarat cu povesti;
- Biliard;
- Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si Pranz ciobanesc, in munti;
- Acces la locul de joaca pentru copii si la Biblioteca;
- Posibilitatea de a practica urmatoarele activitati: badminton, fotbal in zapada, sah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.
- Parcare
Servicii excluse:
- Asigurarea storno
- Taxa de statiune si salvamont - se achita la receptie.
Observatii legate de oferta Craciun 2023 Pensiunea Gulliver Mountain Resort 4*:
Masuri de siguranta anti Covid 19:
• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oas...
Vezi tot
Recomanda oferta Craciun 2023 la Pensiunea Gulliver Mountain Resort 4* pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Craciun 2023 Romania Moeciu

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(4.0)

Bazat pe 28 review-uri

Location: 4.5 stele

Sleep Quality: 4.5 stele

Rooms: 4.0 stele

Service: 4.0 stele

Value: 4.5 stele

Cleanliness: 5.0 stele


Oferte similare pentru Craciun 2023 Romania Moeciu

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro