top

Oferte vacante Romania 2023 Maramures 2023 Romania Hotel Romanita 4* - Mic Dejun/Mic Dejun + Fisa Cont
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 23-03-2021 > 13-12-2021

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta
Check in:
Nr. nopti:
Nr Camere:
Adulti:
Copii
Oferta de Maramures 2023 la Hotel Romanita 4*
HOTEL ROMANITA 4* - www.romanitahotel.ro
       Romanita de 4 stele este un hotel cochet, deschis in august 2013 si este amplasat la intrarea in orasul Baia Mare (7 km de centrul orasului), in localitatea Recea, pe drumul european E58, dinspre Cluj, intr-o zona cu un cadru natural superb, ferit de aglomeratia urbana. Hotelul Romanita este unul modern, elegant si ofera camere mari, spatioase mobilate cu stil si rafinament, o piscina exterioara pe timp de vara, iar pe timpul iernii un Centru Spa cu dotari de ultima ora si piscina interioara. Restaurantul si sala de evenimente precum si produsele din bucataria traditional maramureseana sunt foarte apreciate de turistii ce vin aici pentru a-si petrece Revelionul si Sarbatorile de iarna sau doar sa se racoreasca de in zilele toride de vara. Conditiile de cazare exceptionale, facilitatile multiple, serviciile ireprosabile si proximitatea principalelor obiective turistice din Maramures precum si a partiilor de ski Cavnic, Suior, Mogosa si Izvoare fac din Hotel Romanita un loc foarte apreciat de turistii din Romania si nu numai.
* Cazarea se face începȃnd cu ora 15:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii. Nu se accepta introducerea si consumul de produse alimentare, precum si bauturi alcoolice si nealcoolice in locatie, altele decat cele comercializate in cadrul hotelului.
** Tarifele nu sunt valabile in perioada targurilor, conferintelor, festivitatilor si a sarbatorilor legale si comerciale, pentru acestea se solicita oferta speciala (acestea au propriile politici de anulare, nu cele contractuale).

Servicii incluse la oferta Maramures 2023:
- Cazare cu Mic Dejun sau Demipensiune (Mic Dejun si Cina Fisa Cont 50 lei/zi/adult si copil peste 4 ani si 25 lei/zi/copil sub 4 ani) sau Pensiune Completa (Mic Dejun si Pranz + Cina Fisa Cont 100 lei/zi/adult si copil peste 4 ani si 50 lei/zi/copil sub 4 ani)
- Acces la piscina exterioara/interioara cu apa incalzita, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi (in functie de reglementarile in legale in vigoare).
- Conexiune internet Wi-Fi in tot hotelul, inclusiv in camere
- Parcare
Servicii excluse:
- Asigurare storno si anti Covid-19
Recomanda oferta Maramures 2023 la Hotel Romanita 4* pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Maramures 2023 Romania Maramures

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(4.0)

Bazat pe 35 review-uri

Sleep Quality: 4.5 stele

Location: 3.5 stele

Rooms: 4.0 stele

Service: 4.5 stele

Value: 4.5 stele

Cleanliness: 4.5 stele


Oferte similare pentru Maramures 2023 Romania Maramures

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro