top

Oferte vacante Romania 2023 Revelion 2024 Romania Hotel Vega 5* - Pensiune Completa
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 11-12-2021 > 27-12-2021

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Oferta de Revelion 2024 la Hotel Vega 5*
VEGA 5* https://hotelvega.ro/
       Hotel Vega de 5 stele din Mamaia este amplasat in partea de nord a statiunii, la numai 10 metri de plaja. In august 2008, dupa un program minutios de renovare si modernizare, hotelul a fost redeschis fiind mai stralucitor si mai elegant ca niciodata. Hotelul Vega, luxos si stilat este locul de vacanta preferat indeosebi de artisti si vedete, oameni de afaceri dar si tineri romantici si familii cu copii. Unul din putinele hoteluri de 5 stele de pe litoralul romanesc surprinde prin atmosfera relaxanta, care imbina luxul discret cu personalitatea puternica si in acelasi timp extrem de primitoare, in care gusturi, dorinte si obiceiuri diferite se imbina armonios si sunt satisfacute de profesionisti ce ofera servicii exceptionale, de inalta clasa. Plaja cerificata Blue Flag, Vega Vintage Beach a Hotelului Vega este cea mai mare comparativ cu celelalte plaje ale altor hoteluri din Mamaia si dispune de:  3 beach-baruri, 8 ski-jeturi, Banana de 6 si de 4 locuri, 5 hidrobiciclete, 3 terenuri de volei, 1 teren de fotbal, 2 tobogane, loc special de joaca cu supraveghetor pentru copii (kindergarden), salupa agrement, ski nautic si sa nu uitam perla coroanei, goeleta Adornate cu care puteti face plimbari de neuitat pe Marea Neagra.
* MESE FESTIVE SARBATORI DE IARNA 2021/2022 la Hotel Vega din Mamaia:
- Masa Festiva de Revelion 2022 - inclusa in tarif
Conditii acces evenimente, conform Hotarare CNSU/ 07.12.2021:
[...] să fie permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
[...] atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 să se realizeze prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.
Termene si Conditii de Plata: 
- Se achita 50% din contra valoarea pachetului la confirmarea rezervarii, iar diferenta pana la 01.12.2021. Dupa aceasta data se achita 100% din pachet la confirmarea rezervarii. In caz de anulare sumele achitate in avans nu sunt rambursabile.
Servicii incluse la oferta Revelion 2024:
- Pachet de 2 nopti cazare cu Pensiune Completa
- 31 Decembrie - Cina festiva de Revelion - Vibe by Vega Hotel – limited edition. Meniu fix si open bar; program de muzica live – pian, vioara, saxofon si Dj – classic remix & jazz music; foc de artificii
- 1 Ianuarie - Brunch si Cina Festiva cu meniu fix si open bar
- Acces internet Wi-Fi in spatiile publice si prin cablu in camera.
- Acces sala de fitness.
- Loc de parcare.
Servicii excluse:
- Asigurarea storno si anti Covid 19
Recomanda oferta Revelion 2024 la Hotel Vega 5* pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Revelion 2024 Romania Mamaia

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(4.0)

Bazat pe 168 review-uri

Location: 4.5 stele

Sleep Quality: 4.0 stele

Rooms: 4.0 stele

Service: 4.0 stele

Value: 4.0 stele

Cleanliness: 4.5 stele


Oferte similare pentru Revelion 2024 Romania Mamaia

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro