top

Oferte vacante Romania 2023 Litoral 2024 Romania Hotel Fortuna 3* - Mic Dejun/Mic Dejun + Bonuri Valorice

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta .
Check in:
Nr. nopti:
Nr Camere:
Adulti:
Copii
Oferta de Litoral 2024 la Hotel Fortuna 3*

FORTUNA 3* - https://www.hotel-fortuna.ro/
       Hotelul Fortuna de 3 stele este situat in centrul statiunii Eforie Nord la 10 minute de mers de plaja si foarte aproape de baza de tratament de la Hotelul Traian. A fost renovat in anul 2011 si clasificat la 3 stele. Hotelul dispune de piscina exterioara dotata cu sezlonguri, masute si umbrele, piscina pentru copii, loc de joaca special amenajat pentru copii, gradina cu foisoare unde va puteti relaxa, bar unde puteti servi o gama variata de bauturi alcoolice, cocktailuri, racoritoare ,freshuri, inghetata , fructe. Din vara 2016, Hotel Fortuna invita turistii sa descopere magia tinutului Forty Land unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, iar micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante. Accesul este gratuit.

 OFERTA SPECIALA: Early Booking
* Discountul de early booking este deja calculat in sistem.
** Camerele care beneficiaza de early booking sunt in numar limitat. Discountul de early booking poate fi anulat in orice moment de hotel, fara un anunt prealabil. Toate rezervarile deja confirmate cu early booking, nu se mai modifica.
- In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani Gratuit, fara pat suplimentar asigurat);
- In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.
- In apartament se pot caza maxim 3 adulti si 2 copii cu varstele intre 0-11.99 ani;
- Pentru copiii intre 0-2 ani neimpliniti se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de mic dejun indiferent de varsta copilului.
NOTA: Pentru rezervarile cu Oferte Speciale nu sunt admise modificari ale numelor, ale numarului de persoane si ale datelor de calatorie. Orice tip de modificare va fi considerata o rezervare noua si ca atare isi va pierde reducerea si va fi confirmata in functie de disponibilitati.
Servicii incluse la oferta Litoral 2024:
- Cazare cu Mic Dejun sau Demipensiune (Mic Dejun + Pranz) sau Pensiune Completa (Mic Dejun + Pranz + Cina)
- Micul dejun este obligatoriu si se serveste la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestuia sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese.
- Micul dejun se acorda in sistem bufet suedez.
- Micul dejun si pranzul (demipensiune) se acorda in sistem bufet si se va servi incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul din ziua de check-out. Pentru pranz, bufetul va include si open bar pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, suc draft gama Pepsi, bere draft, vinul casei-alb/rose/rosu.
- In functie de numarul oaspetilor micul dejun si pranzul se pot servi a la carte in 5 variante de meniuri, la alegere, cu open bar inclus.
- Pentru cina se vor acorda bonuri valorice. Acestea se elibereaza la receptia hotelului in ziua cazarii si se pot consuma, indiferent de valoare, la oricare din restaurantele enumerate mai jos:
- Restaurant White Cruise - restaurant propriu, numai in cadrul barului. Barul modern atrage cu bauturi, cocktailuri diversificate intr-o ambianta deosebita, insotita de susurul fantanii muzicale.
- Restaurant Doneli - pozitionat in fata hotelului la o distanta de numai 50 m, ofera o diversitate de preparate pescaresti, mancaruri gatite, minuturi si o gama variata de pizza.
- Restaurant Grand - pozitionat la intrarea in Eforie Nord si dotat cu aer conditionat. Reprezinta un punct de atractie bucataria chinezeasca.
- Restaurant Coralis - situat pe drumul catre plaja, ofera servirea mesei in sistem de autoservire, cuprinzand o gama variata de mancaruri inclusiv meniuri speciale pentru bebelusi si meniuri dietetice.
- Restaurant Panoramic - pozitionat pe faleza statiunii Eforie Nord, se poate admira marea in timp ce se serveste gustoasa specialitate a casei.
- Terasa Dana - situata la o distanta de 100 m fata de hotel, este o terasa acoperita, intima, unde se pot servi diverse specialitati culinare precum si cu minuntata pizza, in regim linie de autoservire sau a la carte.
- Terasa Litoral - situata la 150 m de hotel, imbie cu diverse specialitati traditionale.
- Terasa Lebada - situata la 100 m de hotel, ofera o gama diversificata de preparate in regim de autoservire.
- Business Corner - serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii). Este strict interzis accesul copiilor pana in 16 ani la laptopurile destinate Business Corner.
Fitness/Wellness/Sport:
- Piscina in aer liber- inotul insemna sanatate si relaxare, pentru armonia interioara a fiecaruia dintre noi! Piscina cu apa sarata va alunga stresul, va relaxa corpul si va imbunatati starea generala de sanatate. Este un rasfat pe care vi-l recomandam!
Accesul gratuit se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea in spatiul destinat piscinei. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
- Piscina pentru copii - Indiferent de temperatura de afara, confortul copiilor este primordial! Piscina incalzita si toboganul Forty garanteaza ca veselia sa atinga cote maxime! Accesul este gratuit, numai sub supravegherea parintilor.
Oasis Spa
- Este locația perfectă pentru a va reîncărca cu energie și bună dispoziție! Oasis Spa include sauna uscata, masaj, Jacuzzi si o zona de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului, in limita disponibilitatii.
Distractie: Aqua Forty
- Taramul de poveste nu a fost niciodata mai aproape! Feeria stropilor de apa racoritori ce izvorasc din iepurasi, masinute, cerculete intregesc spiritul de vacanta al intregii familii!! Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului.
- Forty Land – loc de joaca interior Va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde timpul pare ca se opreste in loc si unde orice dorinta poate deveni realitate sub bagheta magicianului, a baloanelor de sapun sau a pieselor de teatru. - Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea parintilor si este gratuit pentru oaspetii hotelului.
- Forty Play – loc de joaca exterior
- Iubim sa ne jucam in aer liber! Stiti cat de importanta este perioada copilariei si cat de mult conteaza pentru cei mici sa se joace in aer liber?! Distractractia pentru ei e pe primul loc, mai ales cand afara e cald si soare! Forty Play ii va incanta prin culorile sale vii si prin aventura ce o ofera! Va invitam sa il descoperiti! Accesul gratuit este permis copiilor cu varstele intre 1 si 13.99 ani, numai sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00 - 14.00 si 16.00 –21.00.
- Divertisment pentru Copii
- Echipa de animatie va organiza jocuri, concursuri, teatru interactiv si multe alte suprize atractive pentru prichindei! Activitatile noastre amuzante le vor dezvolta ageritatea si creativitatea, iar concursurile le vor aduce premii haioase de care suntem siguri ca se vor bucura! Programul de divertisment se desfasoara zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspetii hotelului.
- Forty Games
- Hotelul pune la dispozititia oaspetilor gratuit servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.
- Baby Steps:
- Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti! Carucioarele se ofera gratuit pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului. Oferta este valabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-2 ani, in limita disponibilului.
Servicii excluse:
- Asigurarea storno si anti Covid 19
- Taxa de statiune - se achita la receptie.
Observatii legate de oferta Litoral 2024 Hotel Fortuna 3* :
Masuri anti Covid-19 in vederea deschiderii sezonului estival 2020:
- S-au instalat dispensere touchless cu dezinfectant pe baza de clor si alcool  atat in zonele accesibile clientilor cat si in spa...
Vezi tot
Recomanda oferta Litoral 2024 la Hotel Fortuna 3* pe retele sociale
           

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(3.5)

Bazat pe 9 review-uri

Sleep Quality: 3.5 stele

Location: 2.0 stele

Rooms: 3.5 stele

Service: 4.0 stele

Value: 4.5 stele

Cleanliness: 4.5 stele


"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro