top

Oferte vacante Romania 2023 Paste 2024 Romania Hotel New Wolf 4* - Mic Dejun
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 30-03-2021 > 27-04-2021

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta
Check in:
Nr. nopti:
Nr Camere:
Adulti:
Copii
Oferta de Paste 2024 la Hotel New Wolf 4* (fost Hotel Wolf 1)
NEW WOLF 4* - http://complexulwolf.ro/
      Hotel New Wolf (fost Hotel Wolf 1) din Bran a fost renovat integral in 2022, clasificat la 4 stele prin noile dotari si servicii se afla la 1.5 km de Castelul Bran. Inaugrat in 2006 este prima unitate de cazare din cadrul Complexului Wolf. Ideal pentru o vacanta la munte, pentru un training de firma sau pentru odihna in tranzit, Hotel New Wolf ofera conditii de cazare foarte bune, facilitati multiple in cadrul complexului si servicii de calitate.
* Toate mesele se desfasoara la restaurantul Tarverna Lupilor, inclusiv Pranzul Festiv de Paste. Meniul acestora este stabilit de administratia Complexului Wolf. Orele de servire a meselor vor fi trecute in programul inmanatla cazare de catre receptia hotelului.
- Repartizarea meselor in cadrul restaurantului se face in functie de plata avansului, pe sistemul "primul venit, primul servit".
- Inincinta Complexului Wolf sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara complexului
- Complexul Wolf nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calimitati naturale, inzapeziri sau diverse lucraricare ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.
- In dotarea Complexului Wolf se gasesc spatii si instalatii de agrement, teren de sport, piscina, saune umede si uscate, jacuzzi, locuri de joaca exterioare. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Complexul Wolf si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea.
Reduceri:
- Copiii 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
Conditii Rezervare si Plata: 
- La rezervare se achita 50% in termen de 2 zile de la confirmare si plata finala pana la 10 Aprilie. Dupa aceasta data rezervarile se achita integral in momentul confirmarii. In caz de neplata integrala la termen sau anulare a rezervarii, sumele achitate in avans nu se returneaza.
- In cazul in care evenimentul care face obiectul prezentei oferte nu va mai avea loc, datorita informarilor trimise de la Guvernul Romaniei, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta sau Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta cu privire la virusul Covid-19, sumele achitate se vor restituia sau sejurul se va reprograma.
Servicii incluse la oferta Paste 2024:
- Cazare 3 nopti cu Mic Dejun
- Check-in dupa ora 16:00 si check-out inainte de ora 11:00
- Intanpinare dupa Slujba de Inviere, cu oua rosii, cozonac si vin rosu
- Foc de tabara in seara de 1 Mai cu protap si bulz pe jar, tuica si vin fiert si program de dansatori Zestrea Branului.
- Pranz Festiv de Paste cu mancaruri traditionale, muzica live, surprize. Ora de servire a pranzului festiv este 13:00. In tarif este inclusa si bautura: suc 250 ml, apa minerala/plata 500 ml, vin la sticla alb/rosu/roze 750 ml, 1 cafea, intampinare cu tuica si afinata 40 ml.
- Incondeiere oua - sunteti invitati sa asistati si sa invatati tehnica de incodeiere
- Vanatoare de oua pt copii
- Parinti – va invitam la un concurs de Paste impreuna cu copii – stafeta familiala – aruncarea oualelor de la unul la altul, stafete alergarea cu oul in lingura, etc.
- Acces la Centrul Spa (piscina interioara incalzita - 250 metri patrati, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi) in functie de reglementarile legale in vigoare..
- Conexiune internet Wi-Fi
- Loc de joaca pentru copii
- Parcare in limita locurilor disponibile.
Servicii excluse:
- Asigurarea storno si anti Covid-19
Recomanda oferta Paste 2024 la Hotel New Wolf 4* (fost Hotel Wolf 1) pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Paste 2024 Romania Bran

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(3.0)

Bazat pe 12 review-uri

Sleep Quality: 4.5 stele

Location: 4.0 stele

Rooms: 3.5 stele

Service: 3.5 stele

Value: 4.0 stele

Cleanliness: 3.5 stele


Oferte similare pentru Paste 2024 Romania Bran

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro