top

Oferte croaziere 2020 America Centrala Cuba Croaziera si sejur Cuba-Varadero - All Inclusive
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 12-02-2017 > 07-04-2017

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta
Transport:
Plecare din:
Data Plecare:
Nr. nopti:
Numar camere:
Camera 1:
adulti,   copii
Oferta de America Centrala la Croaziera MSC Opera-Cuba cu sejur in Varadero
CUBA - CROAZIERA 2017 cu ZBOR INCLUS - MSC OPERA
Havana-Montego Bay-Georgetown-Cozumel-Havana si sejur All Inclusive in Varadero

       Inca de la botez, MSC Opera s-a dovedit a fi o nava mai mult decat eleganta care ofera oaspetilor sai confort si lux, astfel incat acestia sa se simta atrasi de personalitatea ei puternica. Opera este un vas de croaziera in care MSC Crusies si-a folosit si implementat toata experienta in navigare si toate doleantele pasegerilor la bordul vasului. Receptia cu podea de marmura si nenumarate ferestre prin care se potae admira frumsetea marii si a peisjelor, formele navei, geometria si delicatetea culorilor, care se inspira din Art Deco, ofera oaspetilor o experienta unica, eleganta si confort. Vasul a fost renovat in totalitate in 2015, in momentul de fata acesta fiind cu 24 de metri mai lung si ofera astfel mai multe spatii publice, cabine cu balcon, restaurante si baruri, precum si zone de relaxare si divertisment. MSC Opera lansata in 2004 are o greutate de 65,591 de tone, o lungime de 274.9 metri, o latime de 32 de metri, viteza de 21.1 noduri si o capacitate maxima de 2150 de pasageri , fiind deservita de de un echipaj de 728 de persoane. 
DETALII CROAZIERA
14 Aprilie: Bucuresti-Havana

Intalnire cu insotitorii de grup la Aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Havana. Decolare la ora 07:05 si schimbare cursei la Amsterdam pentru zborul transatlantic. Sosire la Havana la ora locala 14:45. Transfer la hotel de 4 stele si cazare. Veti putea sa va plimbati pe minunatele stradute stramte alea capitalei Havana, sa admirati arhitectura coloniala dar si masinile de epoca.
15 Aprilie-22 Aprilie: Havana-Imbaracare pe Vasul de Croaziera MSC Opera si Croaziera (7 nopti)
Dupa micul dejun, ne vom indrepta spre iesirea din hotel unde ne vor astepta autocarele pentru transfer sa ne duca in port in Havana pentru a ne imbarca la bordul vasului MSC Opera pe itinerariul de mai jos.
Havana
Vom incepe itinerariul cu 2 nopti de cazare la bordul vasului in Havana pentru a va bucura in continuare de capitala Cubaneza si sa puteti savura parfumul suav al trabucurilor fine dar tot in aceste zile veti putea sa vizitati zonele vecine din Trinidad si Cienfuegos dar daca doriti pur si simplu sa va relaxati, puteti sa optati pentru a face plaja in apropierea orasului ca un localnic.
Montego Bay
Montego Bay este una dintre cele mai cunoscute atractii din Jamaica. Aici veti putea sa petreceti timp in magazinele comemorative Bob Marley, sa faceti turul special dedicat acestui artist sau plimbari cu pluta de bambus pe raurile insulei. Daca nu sunteti fan excursii, va propunem sa petreceti ziua pe plaja - cea mai renumita plaja este "Doctor's Cave Beach", iar in apropiere se afla si plaja White Sands care este precum o sugereaza si numele, cu nisipuri albe, stralucitoare.
Georgetown
Adevaratele comori ale acestui clasic paradis tropical ti se ofera atunci cand explorezi extraordinarele recifuri de corali, cu fauna lor multicolora, cand te bucuri de apa incredibil de limpede, cand te plimbi pe plajele impecabile si servesti masa in restaurantele specifice locului. Acest loc a devenit deja o destinatie legendara pentru turistul amator de spectaculozitatea naturii caraibiene.
Cozumel
Situata la sud de Cancun, Cozumel este cea mai mare insula locuita a Mexicului si o destinatie relaxanta, cu o atmosfera destinsa. Insula este ideala pentru snorkeling si scufundari, mai ales in jurul recifului Palancar, o formatiune muntoasa aflata sub apa, considerata unul dintre cele mai bune locuri de diving din lume. Pe cei mai putin atrasi de diving, insula ii va incanta cu viata marina exotica, apele cristaline, dar si cu urmele civilizatiei Maya.
22 Aprilie-26 Aprilie: Debarcare de pe Vasul MSC Opera si sejur in Varadero (4 nopti)
Dupa micul dejun, ne vom indrepta spre iesirea de pe vas unde ne vor astepta autocarele pentru transfer sa ne duca in faimoasa statiune exclusivista din Cuba-Varadero, unde vom petrece un sejur de 4 nopti/5 zile la hotelul Sol Sirenas Coral 4 stele (sau similar) cu regim All Inclusive.
26 Aprilie: Transfer in Havana si zbor spre casa
Dupa ce ne trezim si servim micul dejun, avem intalnire cu insotitorii de grup si transfer spre aeroportul international Havana pentru imbarcarea pe cursa Air France cu destinatia Bucuresti. Decolam la ora 16:50 si ajungem in Bucuresti in 27 Aprilie la ora 17:15.
Servicii incluse la oferta America Centrala:
Croaziera cu zbor inclus conform program
Insotitor de grup roman (pentru grup minim de 58 de persoane)
Zborul din Bucuresti pana la Havana si retur cu compania aeriana Air France cu plecare in 14 Aprilie si retur in 26 Aprilie
taxele de aeroport – 270 euro/pers - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)
Transferul aeroport Havana-Hotel 4 stele
O noapte de cazare in Havana la hotel 4 stele cu regim de masa Mic Dejun (check-in in 14 Aprilie)
Transfer hotel - port Havana
Croaziera 7 nopti pe nava: cazare in tipul de cabina aleasa
Taxele portuare – 130 euro/pers
Pensiune completa - 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet
Gustari intre mese
Bauturi: suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
Acces la terenul de baschet/volei
Acces la puntile exterioare, la piscine cu sezlonguri pentru plaja si prosoape de plaja; Aqua Park, zona de jocuri Arcade.
Acces la biblioteca si galeriile de arta.
Acces in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului, la toate spectacolele de pe vas
Acces la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
Acces la Cazino
Program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei; participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
Biroul de informatii la bord este deschis 24 ore/zi;
Transfer port Havana - Hotel Sol Sirenas Coral Varadero 4 stele sau similar
Patru nopti cazare in hotelul Sol Sirenas Coral 4 stele cu regim de masa All Inclusive (check-in in 22 Aprilie) sau similar
Transfer hotel Sol Sirenas Coral Varadero sau similar - Aeroport Havana
Servicii excluse:
Asigurarea storno si medicala de calatorie
Bacşişul (12 $/persoana/noapte) pe durata croazierei; acesta este recomandabil
Jocurile de noroc şi cazino-ul
Serviciile de cazare pre si post imbarcare
Bauturile alcoolice pe vasul de croaziera
Serviciile de Spa şi tratamentele de frumuseţe, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
Excursiile opţionale
Apelurile telefonice date in afara navei, din cabina;
Mesele la restaurantele cu specific a la carte
Serviciile de Babysitting
Taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
Serviciile medicale de la bordul vasului
2 carduri de intrare in Cuba pe persoana (tarjeta) - aprox. 35 euro/primul card si 15 $/al doilea card
Observatii legate de oferta America Centrala Croaziera MSC Opera-Cuba cu sejur in Varadero:
Conditii de Inscriere si Calatorie:
• Pasaport turistic valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara si doua vize de Cuba. Nu este recomandat pasaportul temporar.
• La inscriere turistu...
Vezi tot
Recomanda oferta America Centrala la Croaziera MSC Opera-Cuba cu sejur in Varadero pe retele sociale
           

Oferte similare pentru America Centrala Cuba Havana - Varadero

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

Momentan acest hotel nu are nota.

Oferte similare pentru America Centrala Cuba Havana - Varadero

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro