top

Oferte vacante Romania 2022 Munte 2022 Romania Muntele Mic
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105
Romania

Oferte Munte 2022 Muntele - Mic

Oferte cazare si hoteluri pentru Munte 2022 Muntele - Mic

Oferta pentru Munte 2022 Hotel Montis 4* - Mic Dejun

Hotel Montis 4*

Oferta Munte 2022 Muntele Mic > Romania
Mic Dejun
De la: 267.2 lei de pers/noapte valabil pentru Munte 2022

      Statiunea montana Muntele Mic se afla in judetul Caras Severin, la poalele versantului sudic al muntilor Tarcu, la 37 de km de Caransebes. Considerata "Perla Banatului", statiunea Muntele Mic este o bijuterie inzapezita in sezonul de iarna si un loc excelent pentru schi sau snowboard, cu peste 20 km de partii, 5 km de nocturna, 3 teleskiuri si 2 telescaune. Partiile de ski sunt perfect amenajate, cu diferite grade de dificultate, extinse intre paduri si au zapada de o calitate excelenta, timp de cateva luni pe an, oferind turistilor vederi spectaculoase. Masivul Muntele Mic face parte din unitatea geografica a muntilor Tarcu, ocupand regiunea de nord-vest a Carpatilor Meridionali. Altitudinea maxima a masivului Muntele Mic este 1802 metri, iar baza domeniului schiabil incepe de la 1545 de metri. In statiune se ajunge pe drumul judetean DJ608A, care strabate localitatile Zervesti, Turnu-Ruieni si ajunge pana la Valea Craiu, care se afla la 22 de kilometri de Caransebes. In medie, sezonul de ski dureaza aproximativ 150 de zile, din decembrie pana in aprilie.
      Muntele Mic a inceput sa fie o statiune turistica din anii 1930 ai secolului trecut, cand locuitorii si-au dat seama de potentialul zonei si au construit mai multe cabane pentru cazarea turistilor, prima fiind Cabana Vanatorilor de Munte. In anul 1936, in data de 12 iulie s-a facut inaugararea statiunii. Au fost prezenti 1500 de oameni din Lugoj, Caransebes, Timisoara, Bucuresti dar si din satele din jurul muntelui. La finalul acestor ani, statiunea depasea 2.000 de locuri de cazare. Dezvoltarea statiunii a continuat si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. In 1962 aici a fost inaugurat primul teleshi, iar in 1976 a fost inaugurat telescaunul care face legatura cu Valea Craiu.
      La Muntele Mic gasim cinci partii de schi. Domeniile schiabile de aici au un grad de dificultate mediu si o lungime cuprinsa intre 1.200 de metri si 12.000 de metri:
- Partia Borlova este impartita in doua sectiuni, ambele de 1000 de metri fiecare. Are un grad de dificultate mediu, iar altitudinea de plecare este 1686 si cea de sosire este de 1.564 de metri. Partia este dotata cu teleschi si leaga Borlova I de Borlova II.
- Partia Sub Telescaun are un grad de dificultate mediu si se intinde pe o lungime de 2.500 de metri. Ea porneste de la 1.560 si scade pana la 1.150. Partia are telescaun.
- Partia Nordica are acces la teleschiul Nordica si are un grad de dificultate mediu. Ea are o altitudine de plecare de la 1780 metri pana la 1150 de metri.
- Partia Valea Soarelui are un grad de dificultate mediu si are o lungime de 1.400 de metri, iar accesul se face cu teleschiul Felix. Are o altitudine de plecare de la 1.700 de metri, iar altitudinea de sosire este de 1.520.
- Partia Maloasa (Vaslanu) are un drum schiabil si are un grad de dificultate usor. Este cea mai lunga partie din Muntele Mic, are o lungime de 12 kilometri. Accesul se face cu telescaun, altitudinea la plecare este 1780 de metri, iar cea de sosire este 800 de metri.
      Pe timp de vara, adeptii unei drumetii pe carari de munte si iubitorii peisajelor alpine pot parcurge numeroase trasee montane spre Caleanu si Ţarcu, spre Cuntu si spre Poiana Marului. Traseele de bicicleta sunt pregatite pentru all-mountain, cross country sau downhill. Experienta de a parcurge diferite trasee cu bicicleta cu siguranta este cea mai buna decizie. Cel ce se incumeta va avea parte de peisaje noi, isi va reincarca bateriile, alimentandu-se cu energie pozitiva de la natura.
      In statiunea Muntele Mic gasesti numeroase posibilitati de cazare in pensiuni si hoteluri, iar Family Travel va recomanda: Montis Hotel & Spa, Hotel Felix, Hotel Ho2 (Oxigen), Hotel Isai, Hotel Muntele Mic, Pensiunea Alpin, Pensiunea Mioara, Pensiunea Carla. Veniti acum cu Agentia de Family Travel sa ne bucuram impreuna de frumusetile naturii si aerul curat din Statiunea Muntele Mic.
Recomanda ofertele pe retelele sociale
           
BranMoeciuMuntele MicPoiana BrasovPredealTransfagarasan
Testimoniale
Buna ziua, Va scriu acest mail sa va transmit ca Hotel Marina din Sunny Day este o dezamagire totala! Va rog mult sa nu il recomandati la nimeni! Bine ar fi nici sa nu il mai promovati! Nu v-am contactat cand am ajuns deoarece a fost alegerea mea. Daca era o recomandare venita de la voi, sigur va contactam imediat cum ajungeam! Va trimit si cateva poze! Hotel de maxim 3 stele, exact cum arata Hotel Mures din Baile Felix! Daca il cunoasteti! Camera de maxim...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2022
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2022
Site web realizat de webis.ro