top

Oferte vacante Romania 2023 Litoral 2023 Romania Eforie Sud
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105
Romania

Oferte Litoral 2023 Eforie - Sud

Oferte cazare si hoteluri pentru Litoral 2023 Eforie - Sud

Oferta pentru Litoral 2023 Hotel Excelsior Eforie Sud 2* - Fara Masa/Mic Dejun + Fisa Cont

Hotel Excelsior Eforie Sud 2*

Oferta Litoral 2023 Eforie Sud > Romania
Fara Masa/Mic Dejun + Fisa Cont
De la: 80 lei de pers/noapte valabil pentru Litoral 2023
Early Booking
-10%
Oferta pentru Litoral 2023 Hotel Gloria 2* - Fara Masa

Hotel Gloria 2*

Oferta Litoral 2023 Eforie Sud > Romania
Fara Masa
De la: 69 lei de pers/noapte valabil pentru Litoral 2023

             Eforie Sud este o statiune cu traditie in turismul de pe litoral fiind infiintata in 1899 de boierul moldovean Ioan I. Movila, sub denumirea initiala de Baile Techighiol-Movila. Conform datelor istorice, Boierul Movila a cumparat terenul de la mostenitorii lui Mihail Kogalniceanu, care primise terenul drept recompensa pentru patriotismul dovedit în Revolutia de la 1848 si in Razboiul de Independenta (1877-1878).
             Ulterior, in 1928, numele localitatii a fost schimbat in Carmen Sylva (pseudonimul literar al Reginei Elisabeta a Romaniei). In 1950, dupa instaurarea regimului comunist, localitatea a fost redenumită Vasile Roaita (dupa numele unui muncitor comunist de doar 19 ani, decedat in timpul Revoltelor de la atelierele Grivita din 1933). Mai tarziu, in 1962, statiunea a fost denumita așa cum o cunoastem astazi, Eforie Sud.
             Pozitia statiunii Eforie Sud este una deosebita, aceasta fiind situata intre lacul Techirghiol si litoralul Marii Negre. Astfel, turistii se pot bucura atat de frumusețea plajelor si de briza marii, cat si de proprietatile terapeutice ale bailor de namol din lacul Techirghiol.
             Statiunea Eforie Sud este foarte usor accesibila, fiind traversata de drumul european E87 (drumul national DN39). Eforie Sud se află la doar 20 km distanta de Constanta si doar 25 km de Mangalia, fiind o statiune perfecta pentru turistii care isi doresc sa viziteze cat mai multe obiective turistice de pe litoral. Desi s-a dezvoltat mai lent ca alte statiuni de pe litoralul romanesc, Eforie Sud ramane o destinatie preferata pentru turistii autohtoni, iar unitatile de cazare noi si infrastructura necesare unei vacanta placute si benefice sunt intr-o continua dezvoltare. Family Travel va propune o serie de hoteluri si pensiuni cu servicii bune, care sa va faca vacanta mai frumoasa in fiecare an.
Recomanda ofertele pe retelele sociale
           
Cap AuroraCostinestiEforie NordEforie SudJupiterMamaiaMangaliaNeptunOlimpSaturnVenus
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2023
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2023
Site web realizat de webis.ro