top
 
0314057665
0318056607

Oferte vacante strainatate 2018 Litoral 2018 Grecia Halkidiki Kassandra
Aveti intrebari? Sunati la: 031.40.57.665
CipruGreciaSpania

Oferte Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra

Oferte cazare si hoteluri pentru Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra

Oferta pentru Litoral 2018 Hotel Alexander The Great 4* - Demipensiune/Pensiune Completa

Hotel Alexander The Great 4*

Oferta Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra > Grecia
Demipensiune/Pensiune Completa
Nota TripAdvisor:
De la: 34.78 euro de pers/noapte valabil pentru Litoral 2018
Oferta pentru Litoral 2018 Hotel Elinotel Apolamare 5* - All Inclusive

Hotel Elinotel Apolamare 5*

Oferta Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra > Grecia
All Inclusive
Nota TripAdvisor:
De la: 82.91 euro de pers/noapte valabil pentru Litoral 2018
Oferta pentru Litoral 2018 Hotel Pallini Beach 4* - Demipensiune

Hotel Pallini Beach 4*

Oferta Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra > Grecia
Demipensiune
Nota TripAdvisor:
De la: 53.34 euro de pers/noapte valabil pentru Litoral 2018
Oferta pentru Litoral 2018 Hotel Portes Beach 4* - Demipensiune/All Inclusive

Hotel Portes Beach 4*

Oferta Litoral 2018 Halkidiki - Kassandra > Grecia
Demipensiune/All Inclusive
Nota TripAdvisor:
De la: 52.71 euro de pers/noapte valabil pentru Litoral 2018

             Ministerul de turism al Greciei a analizat impactul activitatii de turism in economia tarii si a decis sa adopte practica altor tari europene, infiintand o taxa locala diferentiata pe categoriile de clasificare a unitatilor de cazare, indiferent de localizarea acestora. Astfel ca referitor la decizia Greciei de punere in aplicare a taxei turistice locale, dorim sa va informam ca taxa de sedere introdusa prin Legea 4389/2016 si votata in mai 2016, va fi aplicata incepand cu 01.01.2018.

Taxa se va achita de catre turisti la fata locului, iar aceasta variaza in functie de clasificarea unitatii de cazare, astfel:

• 0.5 euro/camera / noapte pentru hoteluri de 1-2 stele
• 1.5 euro/camera / noapte pentru hoteluri de 3 stele
• 3 euro/camera / noapte pentru hoteluri de 4 stele
• 4 euro/camera / noapte pentru hoteluri de 5 stele
• 0.5 euro/ noapte pentru apartamente indiferent de categorie (1-4 stele). Taxa locala aplicabila pentru unitatile de cazare tip apartament este reglementata de Legea 4472/2017, art. 72.

Taxa stipulata prin Legea 4389/2016, art. 53 este aplicabila doar structurilor de cazare din Grecia. De aceea, turoperatorii inregistrati in strainatate nu sunt responsabili de colecatrea taxei, avand in vedere ca doar unitatile de cazare din Grecia sunt abilitate pentru incasarea si plata catre bugetul de stat.
Aceasta taxa turistica locala se aplica tuturor unitatilor de cazare turistica indiferent de localizarea lor: litoral, orase, insule, etc

        Bratul Kassandra al Penisulei Halkidiki, s-a numit initial “Flegra”, insemnand “pamant, loc, in flacari”. Potrivit mitologiei grecesti, Flegra a fost tinutul Gigantilor, mai exact al lui Alkyoneas, primul gigant, copilul cerului si al pamantului. Gigantii au incercat sa conduca Pamantul si astfel au pornit un razboi impotriva Zeilor Olimpului. In timpul luptei, gigantii aruncau blocuri mari de piatra catre Olimp, iar Zeus le raspundea cu fulgere si trasnete spre tinutul lor, acesta fiind cuprins de flacari. Batalia a durat sute de ani, pana intr-o zi cand Jupiter i-a cerut ajutorul lui Hercule, care desi jumatate om, l-a ucis pe Alkyoneas, conducandu-i pe zeii din Olimp spre victorie. Sfasiata de durerea pierderii tatalui sau, Pallini fata cea mare a lui Alkyoneas, s-a aruncat in mare impreuna cu surorile ei, dar au fost salvate de la inec de Amfitriti sotia lui Poseidon si transformate in pasari de mare. In anul 315 inaintea erei noastre Regele Kassandros al Macedoniei a construit un oras in numele sau si astfel Flegra a devenit Kassandra, fiind cel mai apropiat de Thessaloniki, dintre cele trei brate ale Peninsulei Halkidiki. Inconjurat de Marea Egee si flancat de Golful Thermaikos la stanga si Golful Toronaios la dreapta, tarmul are un cadru natural magnific, nisip fin, auriu, ape limpezi de turquaz si paduri de pini in spatele plajelor. Regiunea este compusa din 44 de sate pitoresti ce combina frumusetea marii cu maretia muntilor. Kassandra ofera o paleta diversificata de cazare, de la hoteluri de familie la resorturi de lux, cu servicii de calitate si mancaruri traditionale, taverne, restaurante si nenumarate posibilitati de distractie.
Recomanda ofertele pe retelele sociale
           
Halkidiki - AthosHalkidiki - KassandraHalkidiki - SithoniaKavalaThassos
Testimoniale
Bună ziua! În perioada 6-11 august 2018 am efectuat un sejur cu familia în stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria la Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club 4*, all inclusive, sejur achiziționat prin intermediul agenției Family Travel. Ne-am simțit foarte bine acolo. Camera era spațioasă, mobilier nou, pat super confortabil, curățenie, prosoape schimbate des, prosoape pentru piscină/plajă oferite gratuit. Mâncarea a fost diversificată și pe...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2018
Urmareste-ne pe...
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa
Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2018
Site web realizat de webis.ro