HOTEL COROANA 2* -
https://hotelcoroanabrasov.ro
Hotel Coroana de 2 stele din Brasov are un aer special si o istorie fascinanta. In anul 1910 era primul hotel modern deschis in Brasov. Primul cerc literar din oras a fost gazduit in anul 1923 tot la Hotel Coroana. De-a lungul timpului, s-au oprit aici, in drumurile lor prin Brasov, Emil Cioran, Lucian Blaga, George Cosbuc. Arhitectura hotelului s-a pastrat, cladirea fiind declarata monument istoric
. Obs: Tarifele sunt valabile numai pentru rezervari si plata integrala pana la
30 Octombrie 2019
*MESE FESTIVE SARBATORI DE IARNA 2018/2019 la Hotel Coroana din Brasov:
- Masa de Revelion 2020 se organizeaza in Restaurant Capitol din cadrul Hotelului Capitol si este inclusa in tarif.
Restaurant Capitol (Hotel Capitol):
31 Decembrie - Revelion 2020 - Muzica live cu Formatia "Floarea de Colt", Ansamblul folcloric "Junii Brasovului". Invitati speciali: Marcel Pavel si Alis Fainita
1 Ianuarie - Cina Festiva - Muzica live cu Formatia "Floarea de Colt".
** Restaurantul isi rezerva dreptul de repartizare a locurilor in locatie in functie de ordinea cronologica a rezervarilor.
Reduceri:
- Copii 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 10 lei/zi Mic Dejun.
- Micul dejun pentru copii 4-12 ani, 10 lei/zi/pers.
- Tarife Cina Festiva de Revelion pentru copii 4-12 ani: Capitol - 225 lei
- Tarife Cina Festiva in 1 Ianuarie pentru copii 4-12 ani: Capitol - 100 lei
- Pentru cei ce doresc Cinele Festive pentru copii, va rugam sa contactati Agentia Family Travel.
NOTA: Pentru rezervarile cu Oferte Speciale nu sunt admise modificari ale numelor, ale numarului de persoane si ale datelor de calatorie. Orice tip de modificare va fi considerata o rezervare noua si ca atare isi va pierde reducerea si va fi confirmata in functie de disponibilitati. Sumele achitate in avans pentru pachetele de servicii din prezenta oferta sunt nerambursabile!
MENIU REVELION 2020 - RESTAURANT CAPITOL
- Rulada din Curcan cu Fructe Confiate Bardata cu Nuca - 50 gr
- Rulada din Somon cu Pasta de Branza Philadelphia pe Croisin Aromat - 30/30/15 gr
- File de Pastrav Afumat cu Creveti si Reductie de Sos de Raci in Cosulet - 30/15/15/15 gr
- Avelina de Branzeturi Fine - 30 gr
- Rostbeef pe Salata Sedano si Parmezan - 30/30/10 gr
- Tartina cu Icre de Manciuria si Caviar - 15/4 gr
- Decor
- Somon Posat cu Sos de Sampanie - 150/100 gr
- Morcov, Conopida, Brocoli sotate in Unt si Lamaie - 30/50/50/50 gr
- Sarmalute cu Jambon Rulat, Mamaliga, Ardei Iute, Rosie Concasse si
si Smantana - 135/110/50/200/1 buc/50 gr
- Friptura Asortata:
- Muschi de Vita cu Sos Maitre D'Hotel - 80/25 gr
- Piept de Curcan cu Sos de Portocale Siciliene - 70/50 gr
- Pommes Duchesse si Mix de Ardei Color - 100/100 gr
- Decor
- Salata Iceberg cu Lamaie - 80/20 gr
- Chifle - 3 buc
- Desert Festiv - 100 gr
- Fructe (Portocale, Struguri Negri, Banane) - 100/100/100 gr
BAUTURI:
- Bitter Campari Orange * - 50/100 ml/10 gr
sau
- Gin Tonic * - 50/125 ml/10 gr
sau
- Whisky - 50 ml
- Apa Minerala/Plata 500 ml - 2 st
- Vin Alb 750 ml - 1 st
- Vin Rosu 750 ml - 1/2 st
- Vin Spumant 750 ml - 1 st/6 pers
- Cola/Fanta 500 ml - 1 st
- Cafea Expresso cu lapte - 2 portii
* Bauturile Spirtoase - una/pers la alegere