top

Oferte vacante Romania 2023 Litoral 2024 Romania Hotel Club Dunarea 3* - Mic Dejun + Fisa Cont

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Calcul Vacanta .
Check in:
Nr. nopti:
Nr Camere:
Adulti:
Copii
Oferta de Litoral 2024 la Complex Hotelier Club Dunarea 3*

CLUB DUNAREA 3* - www.clubdunarea.ro
       Hotel Club Dunarea de 3 stele este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la aproximativ 800 de metri de mare. Complexul Dunarea este complet modernizat si este format din 13 corpuri de cladire (vile) cu o arhitectura moderna deosebita, intinzandu-se pe o suprafata de 20.000 mp, cu copaci, flori si o gradina superba. Cazarea se asigura in 305 camere complet renovate, din care 267 de camere duble standard, 30 de camere duble superior si 8 apartamente. Camerele sunt confortabile si dotate cu mobilier modern nou, tamplarie PVC cu termopan, aer conditionat si balcon sau terasa, grup sanitar propriu cu cabina de dus. Piscina principala a complexului are aproximativ 600 mp, cu piscina copii, bar terasa si sezlonguri, aici desfasurandu-se zilnic jocuri, concursuri, karaoke, discoteca in aer liber,animatie pentru adulti dar si pentru cei mici. Mini Club-ul pentru copii este dotat cu tobogane, masute si scaunele, balansoare, casute de povesti si multe altele. Nenumaratele facilitati si conditii deosebite, precum si plaja privata cu sezlonguri si umbrele, fac din Hotel Club Dunarea un loc foarte cautat de familiile cu copii si nu numai pentru petrecerea vacantei de vara.

OFERTA SPECIALA: Early Booking
* Discountul de early booking este deja calculat in sistem.
** Camerele care beneficiaza de early booking sunt in numar limitat. Discountul de early booking poate fi anulat in orice moment de hotel, fara un anunt prealabil. Toate rezervarile deja confirmate cu early booking, nu se mai modifica.
- Cazarea copiilor se face doar cu prezentarea unei copii dupa certificatul de nastere sau a cartii de identitate. 
NOTA: Pentru rezervarile cu Oferte Speciale nu sunt admise modificari ale numelor, ale numarului de persoane si ale datelor de calatorie. Orice tip de modificare va fi considerata o rezervare noua si ca atare isi va pierde reducerea si va fi confirmata in functie de disponibilitati.
Servicii incluse la oferta Litoral 2024:
- Cazare cu Demipensiune (Mic Dejun si Cina) sau Pensiune Completa (Mic Dejun + Pranz + Cina)
- Mic dejun: - servire in regim buffet suedez intre orele 7.30-10.00 -bauturi incluse: apa plata, ceai, cafea, racoritoare,carbogazoase
- Pranzul si cina: vor fi servite in regim self serv ( autoservire) intre orele 12.30 - 21.30.
- Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de self serve( autoservire). Pentru perioada in care gradul de ocupare al Complexului Hotelier Club Dunarea este mai mic de 20%, masa se va servi a la carte.
- Pentru sejururile cumparate cu Pranz sau/si Cina banii incarcati si ramasi pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta Complexului Hotelier Club Dunarea *** ( restaurant, bar piscina, bar restaurant, bar plaja, inclusiv prelungirea sejurului in limita locurilor disponibile, etc..) pana in momentul eliberarii camerei, exclus produse comercializate in magazinul din receptie si tigari.
- Bar piscina: program 09.00 - 20.00 acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
- Bar restaurant : program 08.00 - 21.30
- Terasa receptie: program 10.00 - 22.00
- Bar plaja: program 09.00 - 18.00 acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera.
Programul poate suferi modificari.
Servicii gratuite:
- Conexiune Internet in locurile publice (piscina, restaurant)
- Seif la receptie
- Acces piscina, jacuzzi
- Transfer la plaja privata a complexului, sezlonguri gratuite la plaja complexului (cate 2 sezlonguri/camera dubla si cate 3 sezlonguri/camera tripla si apartament)
- Transportul bagajelor, Servicii curierat, Transmiterea mesajelor, Trezirea clientilor;
- Acces gratuit la Academia de Joaca: gradinita de copii, spatiu amenajat in incinta. Incepand cu 20 iunie cei mici vor beneficia de prezenta echipei de animatori intre orele 10:00-19:00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 10 ani, desene animate, teatru de papusi, modelling de baloane, face painting, kids disco & karaoke.
- Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii in cadrul complexului si piscina.
- Parcare auto gratuita, dar nepazita, inclusa in limita disponibilitatii. Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie gratuit, in limita locurilor disponibile. Capacitatea parcarilor este de aproximativ 150 locuri, iar hotelul nu efectueaza rezervari pentru parcare. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata si pentru obiectele lasate in interiorul acestora.
Servicii excluse:
- Asigurarea storno si anti Covid 19
Observatii legate de oferta Litoral 2024 Complex Hotelier Club Dunarea 3*:
Regulament intern Complex Hotelier Club Dunarea:
1. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 ( ora pana la care poate fi ocupata camera/ check-in)
2. Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 ( ora la care t...
Vezi tot
Recomanda oferta Litoral 2024 la Complex Hotelier Club Dunarea 3* pe retele sociale
           

Nota clientii nostri

Fii primul turist Family Travel care scrie un review la acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(3.5)

Bazat pe 18 review-uri

Location: 3.5 stele

Sleep Quality: 3.5 stele

Rooms: 3.5 stele

Service: 3.0 stele

Value: 4.0 stele

Cleanliness: 3.5 stele


"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro