top

Oferte turism social 2020 Programe Seniori Bulgaria Hotel Kaliakra Beach 4* - All Inclusive Plus
ATENTIE! Aceasta oferta este inactiva!
Oferta a fost activa in intervalul 13-04-2018 > 14-05-2018

Oferta

Detalii Hotel

Pune o intrebare

Review

Harta

Oferta de Programe Seniori la Hotel Kaliakra Beach 4*

HOTEL KALIAKRA 4* 
       Hotel "Kaliakra" de 4 stele din Albena este situat direct pe plaja avand dealurile pitoresti in spate, iar marea linistita si calma straluceste la intalnirea cu nisipul fin al plajei. Hotelul dispune de o cladire de zece etaje cu o arhitectura unica combinata cu un design modern avand cinci lifturi si unul panoramic. Toate camerele si apartamente sunt renovate si intretinute, mobilate cu gust si au o vedere panoramica superba asupra litoralului bulgaresc al Marii Negre. Incepand cu anul 2015 hotelul Kaliakra a adoptat un regim de All Inclusive Ultra cu accent pe tentatii culinare tematice, cine ale bucatarului Sef, zone cu mancare sanatoasa pentru copii, seri cu vinuri selectionate si o larga varietate de bauturi alcoolice bulgaresti si din import, racoritoare si cocktail-uri. Pentru turistii doritori de confort, conditii deosebite si servicii de clasa, Hotel Kaliakra din Albena este alegerea ideala.

Obs: Pentru Pachetele Speciale de Seniori 60+, conditia esentiala si obligatorie este ca minimum un senior cu varsta de peste 60 de ani sa fie cazat in camera. Numai cu aceasta conditie indeplinita , al doilea adult si copiii pot beneficia de pretul din oferta. Pachetele sunt pentru 5 sau 7 nopti de cazare sau multiplu. Nu se accepta sejururi mai mici.
Reduceri:
- copil 2-12 ani in pat suplimentar - Gratuit
- copil 2-12 ani in pat normal cu 1 senior - tarif de single.
- 2 copii 2-12 ani in camera cu 1 senior - tarif single - primul copil beneficiaza de gratuitate, iar al doilea beneficiaza de reducere 70%.
Nu se admit 3 adulti in camera.
Servicii incluse la oferta Programe Seniori:
Cazare cu All Inclusive Plus
Descrierea conceptului de All Inclusive Plus:
- Restaurant principal cu bufet: mic dejun, pranz, cina si cina tarzie + meniu pentru copii.
- Seri tematice la restaurant: seara bulgareasca nationala si regionala, italiana sau fructe de mare.
- Snack bar: snack-uri, deserturi, fructe, inghetata; restaurant Havana: snack-uri, pizza, salate, dulciuri, inghetata.
- Bauturi nelimitate: o varietate mare de bauturi reci si calde, cocktail-uri, alcool local sau de import, vin si bere la draft.; Snack bar: bauturi calde si reci; restaurant Havana (pe plaja): bauturi calde si reci, bere la draft.
- Activitati & Sport: tenis de masa, volei pe plaja, baschet, fotbal, step-aerobic, aerobic in apa, darts, sah, table, utilizarea gratuita a terenurilor de tenis din apropiere (1 ora/sejur/camera, utilizarea in timpul noptii se plateste extra), internet wi-fi gratuit in lobby sau la lobby bar.
- Animatie: activitati pe tot parcursul zilei si al serii ce includ: jocuri, concursuri, activitati pentru copii, spectacole etc. (6 zile pe saptamana)
Proram Special pentru Seniori 60+
La alegere:
Excursie "In Lumea Melcilor" - o jumatate de zi:
Visita la Muzeul Etnografic din orsaul Kavarna. Plimbare si tur la Cap Kaliakra - o rezervatie naturala si pitoreasca cu o flora si fauna unice, faimoasa pentru numeroasele sale pesteri si legende misterioase. Vizita la Ferma de melci din satul Balgarevo, o poveste despre tehnologia reproducerii si valorificarii melcilor, o demonstratie a paletei multiple de produse cosmetice, etc. Degustare, testare de produse si atractia excursiei: O intrecere de viteza cu melci. Timp liber.
Obs: Tariful excursiei pentru copil este de 12.5 euro (se rezerva si achita la receptia hotelului). Este necesar grup de minimum 6 persoane pentru ca excursia sa se organizeze.
Sau
Excursie la "Balchick - Orasul Alb" + Teketo - o jumatate de zi:
Excursie la Balchik cu vizita la Complex Renaserea si scoala monastica. Apoi, vizita la Teketo (o manastire a dervisilor) - Yak Yazala Baba - un monument religios din secolul XVI - cel mai mare de acest fel din Balcani. Aici are loc Festivalul International de muzica religioasa - singurul de acest fel din Europa. Vizita la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde sunt prezervate fresce din secolul XVIII. Timp liber
Sau
Pachet "Wellness Day Dream"
O vizita la MediSpa Center Dobruja per adult: Sauna (1 ora), Aroma masaj partial cu uleiuri esentiale (15 minute), Exfoliere corporala cu alge marine (25 minute)
Alte Servicii:
O sticla de apa minerala (1.5L)/camera/zi;
Cos cu fructe in camera la sosire;
Inchiriere 2 biciclete/camera (o ora pe zi - este necesara rezervarea prealabila la receptie)
Conexiune Internet Wi-Fi (1Mbps)
Taxa de statiune
Servicii excluse:
Asigurare storno si medicala de calatorie
Recomanda oferta Programe Seniori la Hotel Kaliakra Beach 4* pe retele sociale
           

Oferte similare pentru Programe Seniori Bulgaria Albena

Nota clientii nostri


100%
recomanda acest hotel

Nota turisti TripAdvisor:

(4.0)

Bazat pe 172 review-uri

Location: 5.0 stele

Sleep Quality: 4.5 stele

Rooms: 4.0 stele

Service: 4.0 stele

Value: 4.0 stele

Cleanliness: 4.0 stele


Oferte similare pentru Programe Seniori Bulgaria Albena

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro