top

Hotel Venus 2*

Hotel Venus 2*

Romania, Slanic Moldova

Oferte vacante la Hotel Venus 2* din Slanic Moldova, Romania


Hotel Venus 2*

Romania > Slanic Moldova
Fara Masa/Meniu Fix/Fisa Cont + Tratament
oferta valabila
De la: 103 lei de pers/noapte
Sezon 2020

Hotel Venus 2*

Romania > Slanic Moldova
Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 1053 lei de pers/pachet de 3 nopti
Craciun 2023

Hotel Venus 2*

Romania > Slanic Moldova
Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 2053 lei de pers/pachet de 3 nopti
Revelion Balneo 2024

Hotel Venus 2*

Romania > Slanic Moldova
Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 1074 lei de pers/pachet de 3 nopti
Paste Balneo 2024

Descriere Hotel Venus 2*

VENUS 2* - https://www.hotelvenus.ro
      Hotel Venus de 2 stele din Slanic Moldova cu restaurant si baza de tratament, a fost dat in folosinta in anul 1971, suferind mai multe renovari de-a lungul timului, ajungand astazi un hotel cu dotari moderne si echpament de ultima generatie. Situat intr-un cadru natural de vis, Hotel Venus ofera conditii de cazare foarte bune, o baza de tratament moderna cu specialisti cu experienta si servicii de calitate.

Facilitati Hotel Venus 2*

Hotelul Venus are urmatoarele facilitati: lobby, receptie, bar de zi, restaurant, 2 sali de 150 şi respectiv 40 de locuri (gratuite pentru turistii cazati in hotel). Salile de conferinta au acoperire wireless pentru internet, flipchart şi ecran de proiecţie.Baza de tratament, gradina de vara, parcare.
Baza de tratament are o suprafaţă de 452 de metri patrati şi poate asigura zilnic pana la 1.080 de proceduri medicale, efectuate de catre personal medical si este amenajata pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, asociate.
Proceduri in sectia de electroterapie: ionizari, curenti diadinamici, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, inhalatii.
Proceduri in sectia de hidroterapie: bai cu bule, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, dus scotian, sauna. Se efectueaza de asemenea si tratamente cu parafina si masaje manuale partiale si generale, cure cu ape minerale numai cu recomandarea medicului.
Apele minerale carbogazoase, dar si microclimatul de salina (Salina Tg. Ocna) sunt hotaratoare in tratamentele aplicate de personalul de specialitate.


Dotari camere Hotelul Venus dispune de o cladire cu 10 etaje si un total de 450 de locuri, disponibile in 195 de camere, 9 semi apartamente şi 8 apartamente.
Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu și minibar – la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor şi baie. Au pat matrimonial in dormitor şi canapea extensibila in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.


Parerile vizitatorilor despre Hotel Venus 2*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           


Alte hoteluri din Slanic Moldova, Romania

Complex Cristal 4*


Hotel Perla 4*


Hotel Venus 2*(3.0)

Bazat pe 5 review-uri

Location: 4.5 stele

Rooms: 3.0 stele

Service: 4.0 stele

Value: 5.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Amabilitate, curățenie, liniște, bază de tratament, piscină, răsfăț culinar. Un loc ideal pentru odihnă, reparat și încărcat.... ”bateriile”....
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro