top

Hotel Apollo Wellness Club 4*
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105

Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania, Sangeorgiu de Mures

Oferte vacante la Hotel Apollo Wellness Club 4* din Sangeorgiu de Mures, Romania


Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania > Sangeorgiu de Mures
Mic Dejun + Fisa Cont - Odihna/Tratament
oferta expirata
De la: 215 lei de pers/noapte
Sezon 2021

Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania > Sangeorgiu de Mures
Mic Dejun + Bonuri Valorice
oferta expirata
De la: 857.5 lei de pers/pachet de 3 nopti
Paste Balneo 2021

Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania > Sangeorgiu de Mures
Mic Dejun + Fisa Cont
oferta expirata
De la: 1400 lei de pers/pachet de 3 nopti
Revelion 2022

Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania > Sangeorgiu de Mures
Mic Dejun + Fisa Cont
oferta expirata
De la: 1000 lei de pers/pachet de 3 nopti
Craciun 2021

Hotel Apollo Wellness Club 4*

Romania > Sangeorgiu de Mures
Mic Dejun + Fisa Cont
oferta expirata
De la: 1076 lei de pers/pachet de 4 nopti
1 Decembrie 2021

Descriere Hotel Apollo Wellness Club 4*

HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 4* - http://www.clubapollo.ro
       Hotel Apollo Wellness Club de 4 stele din Baile Sarate Sangeorgiu de Mures este situat pe malul raului Mures, la o altitudine de 320 metri si la 5 km de Targu Mures, pe DN15, spre Reghin. Complexul Apollo Welness Club se intinde pe o suprafata de 130,000 metri patrati si ofera conditii de cazare excelente, in camere de 3 si 4 stele, un restaurant cu 160 de locuri cu preparate de cofetarie-patiserie produse in laboratorul propriu, strand cu o suprafata de 24,000 metri patrati si multe alte facilitati. In baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, clientii dispun de personal calificat si aparatura performanta pentru tratarea unei game variate de afectuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular si endocrin, ale aparatului genital, digestiv, respirator si reno-urinar, afectiuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice, reumatismale, etc.

Facilitati Hotel Apollo Wellness Club 4*

Hotel Apollo Wellness Club dispune de: receptie, lobby, restaurant (nu se servesc bauturi alcoolice), Centru Spa, cu o suprafata de 3,000 mp: piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, infrasauna, bazin exterior cu apa sarata, zona de plaja, bar cu vitamine, sala de finess, cabinete masaj, hammam, salon cosmetica si intretinere corporala, salon manichiura pedichiura, coafor. Baza de tratament balneofizioterapie, Apollo Balneo pune la dispozitie personal calificat si echipamente performante pentru tratarea unei game variate de afectiuni, Sala de conferinte, cu o capacitate de 150 locuri, Strand cu o suprafata de 24,000 mp: piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, plaja cu nisip, zone de relaxare, beach volei, servicii de alimentatie in zona Paradisul Verde, servicii de masaj si intreținere corporala, Baza sportiva – Apollo Sport – cu terenuri de fotbal, tenis, baschet, conexiune internet Wi-Fi (gratuit), parcare (gratuita).
Apele minerale de la Băile Sarate Sangeorgiu de Mures actioneaza asupra organismului prin :
- Factorul termic: Temperatura apei clorurosodice de la Baile Sangeorgiu de Mures, atat la cada cat si la bazin variaza intre limitele 34-36º C, iar in piscine variaza intre 24-31º C. Temperatura apei sarate influenteaza organismul prin actiunea sa asupra echilibrului termic.
- Factorul chimic: Prin actiunea directa a sarurilor minerale asupra tegumentului, modifica echilibrul mineral al pielii, iar cristalele de clorura de natriu excita receptorii periferici declansand unele reactii neurovegetative cu efect trofic, se modifica ph-ul pielii si se faciliteaza absorbtia ionilor de calciu, magneziu si fosfor.
In baza de balneofizioterapie Apollo Balneo, clientii dispun de personal calificat si aparatura performanta pentru tratarea unei game variate de afectuni ale sistemului osteoarticular, nervos, cardiovascular si endocrin, ale aparatului genital, digestiv, respirator si reno-urinar, afectiuni dermatologice, otorinolaringologice, neuropsihice, reumatismale, etc.
Baza de tratament balneofizioterapie Apollo Balneo ofera:
- Bai cu apa sarata,
- Impachetari cu namaol,
- Hidroterapie (dus scotian, dus subacval, baie galvanicăa stanger, baie galvanica patrucelulara),
- Electroterapie (magnetoterapie, curent galvanic, ionogalvanizare, Tens, Trabert, unde scurte, curenti dinamici, curenti interferentiali, ultrasunete, laserterapie, fototerapie, radiatii ultraviolete si infrarosii, Terapia TECAR)
- Aerosoli
- Recuperare sportiva
- Kinetoterapie
- Masaj


Dotari camere Hotel Apollo Wellness Club dispune de 35 spatii cazare la 4 stele (1 Apartament Executive, 6 Apartamente Junior Suite, 18 Camere duble twin, 10 Camere duble matrimoniale) si 30 spatii cazare la 3 stele (4 Apartamente, 12 Camere duble twin, 6 Camere duble matriomoniale, 4 duplexuri triple, 4 duplexuri qvadruple)


Parerile vizitatorilor despre Hotel Apollo Wellness Club 4*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           


Alte hoteluri din Sangeorgiu de Mures, Romania

Hotel Apollo Wellness Club 4*(3.5)

Bazat pe 75 review-uri

Sleep Quality: 4.0 stele

Location: 3.5 stele

Rooms: 4.0 stele

Service: 4.0 stele

Value: 4.0 stele

Cleanliness: 4.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Multumim Family Travel si in special d-lui Florin Pop pentru recomandarea facuta. Am petrecut "Luna de Miere" la Hotel Bellis Deluxe din Belek in septembrie 2020. Un hotel frumos cu servicii foarte bune si caruia ii acord o nota de 4.3/5. Pozitiv: - mancare excelenta, foarte foarte gustos totul si diversificat; seri tematice cu mancaruri traditionale; - personalul din restaurant a fost suficient, vigilent si prompt in servire; - masuri de precaut...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2022
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2022
Site web realizat de webis.ro