top

Hotel Montana 3*

Hotel Montana 3*

Romania, Covasna

Oferte vacante la Hotel Montana 3* din Covasna, Romania


Hotel Montana 3*

Romania > Covasna
Mic Dejun/Demipensiune
oferta valabila
De la: 115 lei de pers/noapte
Sezon 2024

Hotel Montana 3*

Romania > Covasna
Demipensiune
oferta expirata
De la: 1681 lei de pers/pachet de 4 nopti
Revelion 2020

Hotel Montana 3*

Romania > Covasna
Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 666.5 lei de pers/pachet de 3 nopti
1 Decembrie 2020

Hotel Montana 3*

Romania > Covasna
Demipensiune
oferta expirata
De la: 1182 lei de pers/pachet de 3 nopti
Paste Balneo 2023

Descriere Hotel Montana 3*

MONTANA 3* - https://hotelmontanacovasna.ro/
      Hotel Montana de 3 stele din Covasna este situat in partea de sud-est a statiunii intr-o zona impadurita, la mai putin de 800 de metri de centrul orasului si 30 de km de Sfantu Gheorghe. Hotelul Montana dispune de o baza de tratament ultramoderna cu o suprafata de 767 metri patrati si poate efectua zilnic 1940 proceduri. Principalele proceduri si tratamente sunt: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic.Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat. Aerul curat, ozonat, cadrul natural deosebit, conditiile excelente de cazare si tratament precum si serviciile de calitate fac din Hotel Montana din statiunea Covasna un loc foarte cautat de turistii ce isi doresc o stare de sanatate buna dar si de cei ce apreciaza linistea si vacantele de sarbatori sau Revelion in conditii foarte bune la tarife convenabile. 
      Atractii turistice in Covasna si in imprejurimi:
- Balta Dracului este situata chiar in parcul din centrul orasului. Monument al naturii cu valoare de unicat: asa zisa „Balta Dracului" este o groapa la fundul careia au loc eruptii permanente ale bulelor de namol. Bulele in eruptie sunt de fapt niste degajari puternice de bioxid de carbon. Gazele emanate contin bioxid de carbon care atinge o puritate maximă de 98%. Aceste gaze acumulate in spatii special amenajate, denumite mofete, constituie un excelent si unic factor natural pentru tratarea unor multiple afectiuni, in primul rand a bolilor aparatului cardiovascular.
- Partia de schi Covasna: are doua tronsoane, unul de 400 metri lungime, cu grad de dificultate uşor şi una de 1000 de metri lungime, cu grad de dificultate mediu.
- Rezervaţia arheologică Cetatea Zanelor aflata pe un deal in apropierea localitatii ce margineste valea cu acelasi nume, atesta prezenta dacilor si romanilor pe teritoriul actual al localitatii. Lacul de origine vulcanica „ Sfanta Ana” – la 60 km de Covasna; Lacuri naturale de agrement la Reci ( 23 ha), Belin ( 8 ha), Surcea ( 6 ha); Rezervatia naturala „ Muntele Puciosu Turia” – masiv montan in care exista pesteri cu emanatii de bioxid de carbon si hidrogen sulfurat;  - - Manastiri: Prodromita - Comandau, Valea Mare, Marcus, Schimbarea la Fata – Sita Buzaului.


Facilitati Hotel Montana 3*

Hotel Montana dispune de: receptie, lobby, restaurant cu terasa (350 de locuri), bar de zi cu terasa, curte exterioara, baza de tratament (afectiuni cardivasculare, ale tubului digestiv, hepatobiliare, dischinezie biliara, colecistita cronica, necalculoasa, pancreatita cronica), centru de relaxare modern (piscina interioara, sauna, salina, jacuzzi, bai de plante, masaje terapeutice si de de relaxare, sala de fitness), aer conditionat in restaurant, sala de conferinte, conexiune internet Wi-Fi, parcare.
- Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice); afectiuni hepato- biliare (diskinezia biliara,colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica); afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica).
In baza de tratament a hotelului (cu o suprafata de 767 mp), se pot efectua zilnic 1940 proceduri.
In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.
- Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj.
Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta ai utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
- Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
- In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, pentru tarifele cu tratament inclus, se va plati un supliment


Dotari camere Hotel Montana dispune de o cladire de 8 etaje, 2 lifturi si capacitate de 496 de locuri de cazare in 244 de camere duble si 4 apartamente.
Tote camerele sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, telefon, TV LCD cablu, minibar, o parte din camere au balcon.


Parerile vizitatorilor despre Hotel Montana 3*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
(4.0)

Bazat pe 2 review-uri

Sleep Quality: 5.0 stele

Service: 4.5 stele

Value: 4.5 stele

Cleanliness: 4.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Amabilitate, curățenie, liniște, bază de tratament, piscină, răsfăț culinar. Un loc ideal pentru odihnă, reparat și încărcat.... ”bateriile”....
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro