top

Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4*

Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4*

Romania, Buzias

Oferte vacante la Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4* din Buzias, Romania


Hotel Phoenix Buzias 4*

Romania > Buzias
Pensiune Completa + Odihna/Tratament
oferta valabila
De la: 215 lei de pers/noapte
Sezon 2024

Descriere Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4*

PHOENIX CONFERENCE SPA 4* - https://buzias.ro/hotel-phoenix/
      Hotel Phoenix de 4 stele din Buzias se afla intr-o zona plina de verdeata, in nordul statiunii, langa Hotel Parc. Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni. Hotel Phoenix foloseste baza de tratament a hotelului Parc, ce apartine aceleiasi societati. Hotel Parc dispune de o baza de tratament, moderna si ofera turistilor sai bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren si multe alte facilitati.

Facilitati Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4*

Hotel Phoenix Conference Spa Buzias dispune de: lobby, receptie, bar, restaurant cu terasa, baza de tratament comuna cu a hotelului Parc, sala de conferinte, conexiune internet, parcare.
Buziasul este singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: Apa minerala carbogazoasa folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 metri, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 metri, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna.
Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afecțiuni renale, circulatorii.
Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.
Turistii Hotelului Phoenix folosesc baza de tratament a hotelului Parc care ofera:
- Tratament: hipertensiune arteriala, circulatie periferica, si afectiuni asociate cardiopatiei ischemice, bai cu dioxid de carbon, mofete;
- Proceduri: bai cu apa minerala in cada (26 cabine), fizioterapie (16 cabine) hidroterapie, gimnastica medicala, masaj, sauna, EKG, cura interna, cura de teren.
- Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Dotari camere Hotel Phoenix Conference Spa Buzias dispune de 45 spatii de cazare (43 camere duble si 2 apartamente)
Toate camerele sunt dotate cu: acces cu cartele magnetica, baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD, conexiune internet Wi-Fi, mini frigider, balcon.Parerile vizitatorilor despre Hotel Phoenix Conference Spa Buzias 4*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
(3.5)

Bazat pe 4 review-uri

Location: 4.5 stele

Sleep Quality: 4.5 stele

Rooms: 5.0 stele

Service: 4.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro