top

Hotel Dacia 3*

Hotel Dacia 3*

Romania, Baile Herculane

Oferte vacante la Hotel Dacia 3* din Baile Herculane, Romania


Hotel Dacia 3*

Romania > Baile Herculane
Mic Dejun/Pensiune Completa + Tratament
oferta expirata
De la: 99 lei de pers/noapte
Sezon 2022

Descriere Hotel Dacia 3*

DACIA 3* - https://hoteldaciaherculane.ro/
       Hotelul Dacia de 3 stele din Baile Herculane este situat in parcul Vicol langa Hotelul Diana, in centrul statiunii. Hotelul Dacia are cea mai mare capacitate de cazare din statiunea Baile Herculane. Hotelul Dacia are restaurant cu capacitate de 480 locuri, gradina de vara cu capacitate de 160 locuri. Bar de zi si de noapte, biliard si o baza de tratament cu suprafata de 1.800 metri patrati in care se pot efectua zilnic 3.720 proceduri. Statiunea se recomanda pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: boli ale aparatului locomotor, afectiuni reumatismale articulare degenerative, inflamatorii, articulare, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos periferic, pareze, paralizii, afectiuni cronice ale aparatului respirator, bronsite, rinite, sinuzite, astm, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom suprapondera. Sala de spectacole cu peste 300 locuri, discoteca de 400 locuri, pescuit sportiv pe raul Cerna (pastrav), drumetii pe trasee marcate catre Sapte Izvoare, Cheile Domogledului, Izvorul cernei pe valea Cernei, cascada Codiu, Grota haiducilor, grota cu Aburi si pestera lui Adam, inot si plaja la strandul Sapte Izvoare. 

Facilitati Hotel Dacia 3*

Hotelul Dacia are urmatoarele facilitati: restaurant, baza de tratament, bar de zi, biliard, parcare, sala de spectacole, teatru in aer liber.
Tratamente balneare: Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (spondilitaanchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative spondilozacervicala, dorsalasi lombara); afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice periferice - pareze si paralizii); afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, afectiuni metabolice.
In baza de tratament a hotelului (suprafatade 1800 mp) se pot efectua zilnic 3.050 proceduri.
Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; inhalatii cu aerosoli; electro si hidroterapie; sali de gimnasticamedicala, masaj medical; kinetoterapie; crenoterapie, salina artificiala, sauna.
Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Agrement/Sport: Salade spectacole la hotel DACIA cu peste 300 locuri; discoteca; salade biliard; tenis de masa, strandul sapte Izvoare; Sarbatoarea narciselor de la Zervesti (rezervatie botanica), Pescuit sportiv pe Raul Cerna; Drumetii pe trasee marcate catre sapte Izvoare, Cheile Domogledului, Izvorul si Valea Cernei, Cascada Codiu, Grota Haiducilor, Grota cu aburi si Pestera lui Adam.


Dotari camere Hotelul Dacia dispune de o cladire cu 12 etaje, 5 lifturi si 315 de spatii de cazare (257 camere duble 3 stele, 53 camere duble, 2 stele si 5 apartamente)
Toate camerele sunt dotate cu bae cu dus, TV cablu


Parerile vizitatorilor despre Hotel Dacia 3*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           


Alte hoteluri din Baile Herculane, Romania

Hotel Versay 4*


Hostel Sara's Sons 3*


Hotel Roman 2*(1.0)

Bazat pe 2 review-uri

Location: 1.0 stele

Service: 1.0 stele

Value: 1.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro