top

Hotel Parc Baile Govora 2*

Hotel Parc Baile Govora 2*

Romania, Baile Govora

Oferte vacante la Hotel Parc Baile Govora 2* din Baile Govora, Romania


Hotel Parc Baile Govora 2*

Romania > Baile Govora
Fisa Cont
oferta valabila
De la: 199 lei de pers/noapte
Sezon 2024

Descriere Hotel Parc Baile Govora 2*

PARC 2* - https://parcgovora.ro/
      Hotel Parc de 2 stele din Baile Govora se afla aproape de centrul orasului si face parte din grupul de hoteluri al Baile Govora SA. Baza de tratament a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, inhalatii, pulverizatii, bai la cada cu ape minerale, bai galvanice, electrofizioterapie, laseroterapie, termoterapie cu namol si parafina, sala de fitness, masaj, dus subacval, sala kinetoterapie.

Facilitati Hotel Parc Baile Govora 2*

Hotel Parc dispune de: receptie, lobby, bar, restaurant cu terasa, baza de tratament, parcare.
- Baza de tratament a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, inhalatii, pulverizatii, băi la cadă cu ape minerale, băi galvanice, electrofizioterapie, laseroterapie, termoterapie cu namol şi parafină, sala de fitness, masaj, duş subacval, sala kinetoterapie.
- Baza de tratament a Hotelului Parc efectueaza tratament balnear decontat de C.A.S., in limita fondului disponibil, cu programare directa la receptia hotelului sau telefonic la 0250.770.430 si 0250.770.431. Cura de tratament gratuita este de maxim 10 zile lucratoare, cate 4 proceduri/zi si consult medical de specialitate. Programarile se efectueaza in luna curenta pentru luna urmatoare.
Proceduri de tratament:
- Modul respirator: aerosoli, inhalaii, pulverizaii cu sulf si iod, unde scurte, solux, laser, MDF - magnetoterapie, kinbetiterapie, masaj, cura de teren.
- Modul reumatismal: hidroterapie cu ape minerale, hidrokinetoterapie, termoterapie, electroterapie, masaj, kinetoterapie
Documente necesare:
- Pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-14 ani: certificat de nastere si bilet de trimitere de la medic;
- Pentru adulti: card de sanatate si bilet de trimitere de la medic.
- Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/ bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: gimnastica medicala, buvete pentru cura interna, etc; baza de tratament (bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf).
- Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Dotari camere Hotel Parc dispune de de o cladire cu 3 etaje, lift si un total de 94 spatii de cazare (70 camere cu 2 paturi si baie proprie; 16 camere cu 2 paturi si baie comuna; 7 camere cu 3 paturi si baie proprie; 1 garsoniera).
Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, cosmetice de baie, halate, TV, masuta de cafea, fotolii, televizor, telefon si minibar.


Parerile vizitatorilor despre Hotel Parc Baile Govora 2*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
()

Bazat pe 0 review-uri

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro