top

Hotel Oltenia 3*

Hotel Oltenia 3*

Romania, Baile Govora

Oferte vacante la Hotel Oltenia 3* din Baile Govora, Romania


Hotel Oltenia 3*

Romania > Baile Govora
Fisa Cont/Fisa Cont + Tratament
oferta valabila
De la: 191 lei de pers/noapte
Sezon 2024

Hotel Oltenia 3*

Romania > Baile Govora
Demipensiune
oferta expirata
De la: 1265.5 lei de pers/pachet de 3 nopti
Revelion 2020

Descriere Hotel Oltenia 3*

OLTENIA 3* - https://www.bnsind.ro/hotel-oltenia-bile-govora/
      Hotel Oltenia de 3 stele din Baile Govora este situat in centrul statiunii si a fost inaugurat in 1985 si renovat in sezonul 2013/2014. Hotel Oltenia ofera conditii de cazare de calitate, in camere clasificate la 2 si 3 stele, numeroase facilitati de tratament si de relaxare si servicii de calitate. Pentru agrement si sport, puteti alege sa va petreceti timpul la piscina exterioara, la sala de fitness, la sauna, la o partida de pescuit sportiv la Babeni sau sa vizitati obiectivele turistice din zona.

Facilitati Hotel Oltenia 3*

Hotel Oltenia dispune de: receptie, lobby, restaurant, piscina exterioara, centru Spa, piscina interioara, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, centru de tratament, conexiune internet, parcare.
Tratament: se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, impachetari cu namol sapropelic de la Ocnele Mari, sauna, dus subacval. Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie, buvete. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Dotari camere Hotel Oltenia dispune de 46 camere clasificate la 2 stele ( 2 paturi individuale, televizor, baie cu dus), 49 garsoniere si 70 camere duble clasificate la 3 stele (pat matrimonial sau 2 paturi, televizor, frigider, aer conditionat, baie cu dus).


Parerile vizitatorilor despre Hotel Oltenia 3*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
(5.0)

Bazat pe 1 review-uri

Sleep Quality: 5.0 stele

Service: 5.0 stele

Cleanliness: 5.0 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro