top

Hotel Belvedere 3*
Aveti intrebari? Sunati la: 0314.028.105

Hotel Belvedere 3*

Romania, Baile Govora

Oferte vacante la Hotel Belvedere 3* din Baile Govora, Romania


Hotel Belvedere 3*

Romania > Baile Govora
Fisa Cont/Fisa Cont + Tratament
oferta expirata
De la: 185 lei de pers/noapte
Sezon 2023

Hotel Belvedere 3*

Romania > Baile Govora
Mic Dejun/Demipensiune/Pensiune Completa
oferta expirata
De la: 83.95 lei de pers/noapte
Vara/Toamna 2017

Hotel Belvedere 3*

Romania > Baile Govora
Demipensiune
oferta expirata
De la: 1042 lei de pers/pachet de 3 nopti
Paste 2022

Descriere Hotel Belvedere 3*

BELVEDERE 3* - https://bailegovora.ro/index.php/pages/hotel-belvedere
        Hotel Belvedere de 3 stele din Baile Govora ce se afla in judetul Valcea, in zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la 21 km de Ramnicul Valcea, pe o derivatie a soselei catre Horezu si Targu-Jiu, face parte din grupul de hoteluri Baile Govora SA. Hotel Belvedere este situat in partea centrala a statiunii fiind construit in 1926 si complet renovat in 2005. Hotelul al carui cladire are o valoare arhitecturala deosebita ofera conditii de cazare bune, restaurant cu terasa si baza de tratament cu cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj si bazin de recuperare. La o altitudine de 360-380 de metri, statiunea Baile Govora este situata intr-o regiune superba, de dealuri si coline acoperite de paduri  de fag , stejar, molid, brad si salcam, in suprafata de 370 hectare..
Atractii turistice:
- Manastirea Govora, inceputa de Vlad Dracul, in secolul al  XV-lea, refacuta de Radu I si inzestrata mai apoi de Matei Basarab cu o tiparnita, la care s-a tiparit cea dintai carte de legi romaneasca.
- Manastirea Horezu, inaltata in 1693, de C. Brancoveanu si inclusa in patrimoniul UNESCO in 1995.
- Manastirea Dintr–un Lemn (sec. 17) ascunde o icoana facatoare de minuni a Fecioarei.
- Manastirea  Bistrita (1491) Facilitati Hotel Belvedere 3*

Hotelul Belvedere are urmatoarele facilitati: receptie, lobby, restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, conexiune internet Wi-Fi, parc propriu, foisor, parcare.
- Baza de tratament cu cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj si bazin de recuperare.
- Tipuri de proceduri: Tratamente pentru profilul Respirator si cel Reumatismal dar si tratamente pentru alte afectiuni precum cele neurologice, metabolice, tratamente pentru combaterea stresului si a mentinerii starii de sanatate. Bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, aerosoli, masaj, masaj subacval, cure interne cu apa minerala.
- Inhaloterapie, electroterapie, termoterapie, hidrotermoterapia, crenoterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie si masaj;
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Dotari camere Hotelul Belvedere dispune de 37 spatii de cazare - 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu dotate cu TV cablu, minibar, telefon, baie proprie


Parerile vizitatorilor despre Hotel Belvedere 3*
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           
()

Bazat pe 0 review-uri

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Doamna Pop: Voiam sa va multumesc pentru oferta si promptitudine, totul a fost OK, hotelul Caraiman din Sinaia este f. frumos si Revelionul a fost deosebit, multumim mult!...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2023
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2023
Site web realizat de webis.ro