top

Hotel Veronica 3

Hotel Veronica 3

Bulgaria, Sunny Day

Oferte vacante la Hotel Veronica 3 din Sunny Day, Bulgaria


Descriere Hotel Veronica 3

HOTEL VERONIKA 3*
     Statiunea Sunny Day este restransa ca suprafata (150 km²) dar plaja suficient de incapatoare pentru capacitatea hotelurilor. Este locul perfect pentru un concediu de lux departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, variate sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejar, pini si brazi serveste ca locul ideal de promenada. Sunny Day este situata la circa 10 km nord de Varna si 8 km la sud de statiunea Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena. Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale (pe baza apelor, namolurilor, masaj etc.). Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor.
      De remarcat ca in 1997 in Spania statiunii Sunny Day i s-a atribuit premiul “International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, iar in 1998, la New York – “Golden America Award for Quality. Sunny Day beneficiaza de o plaja cu nisip fin, foarte linistita. Lungimea – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m. Intreaga statiune Sunny Day este formata din 4 hoteluri care ofera servicii de cea mai inalta calitate, fiind clasificate la 5* unul, 2 dintre hoteluri la 4*, si unul la 3*. Capacitate de cazare: 126 camere duble, 42 apartamente si 14 studiouri.


Facilitati Hotel Veronica 3

Hotel Veronica dispune de restaurant, lobby bar, pool bar, biliard, tenis de masa, seif, casa de schimb, gradinita, animatie, piscina exterioara.


Dotari camere Aer conditionat, telefon, TV-satelit, minibar, baie, uscator de par, balcon. Toate camerele sunt cu vedere la mare.
Posibilitati de cazare:
DBL - min 2, max 2+1 pax
APP - min 2, max 2+2 pax


Parerile vizitatorilor despre Hotel Veronica 3
In acest moment acest hotel nu are pareri din partea vizitatorilor.
           


Alte hoteluri din Sunny Day, Bulgaria

Hotel Marina 4*


Hotel Veronica 3


Hotel Mirage 4*()

Bazat pe review-uri

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Amabilitate, curățenie, liniște, bază de tratament, piscină, răsfăț culinar. Un loc ideal pentru odihnă, reparat și încărcat.... ”bateriile”....
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro