top

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Bulgaria, Bansko

Oferte vacante la Premier Luxury Mountain Resort 5* din Bansko, Bulgaria


Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*

Bulgaria > Bansko
Mic Dejun/Demipensiune
oferta expirata
De la: 64.8 euro de pers/noapte
Iarna 2023/2024

Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*

Bulgaria > Bansko
Mic Dejun/Demipensiune
oferta expirata
De la: 158.7 euro de pers/noapte
Craciun 2023 si Revelion 2024

Descriere Premier Luxury Mountain Resort 5*

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* - https://www.banskohotelpremier.com
           Hotel Premier Luxury Mountain Resort de 5 stele din Bansko face parte din lantul hotelier Ermia Hotes si se bucura de o pozitie deosebita, in zona Gramadeto, la poalele muntilor Pirin, la doar 700 de metri de telecabina. Hotelul este format din 2 corpuri de cladiri cu conexiune interna si beneficiaza de o priveliste minunata, fie inspre padure, fie inspre partiile de ski. Premier Luxury Resort este un hotel unde eleganta, bunul gust si serviciile de inalta calitate sunt in perfecta armonie cu multiplele facilitati, conditiile de cazare premium si rafinamentul preparatelor culinare.Facilitati Premier Luxury Mountain Resort 5*

Hotel Premier Luxury Resort pune la dispozitia oaspetilor sai:
- Serviciu de receptie, serviciu de informatii si asistenta “guest relation”, schimb valutar, magazine, Wi-Fi (gratuit), salon de infrumusetare si coafor, camera cu biliard, sala de jocuri, sali de conferinte si banchete (4 sali echipate complet); looby bar “Nectra”, restaurant “Dionyssos” – unde se servesc: micul dejun in stil american si cine tip bufet, restaurant a-la-carte “Amvrosia”, centru SPA & Wellness – “Victoria SPA si Asana SPA”.
- Special pentru copii: patuturi (la cerere, gratuit), camera de joaca pentru copii, ore zilnice de jocuri la piscina pentru copii (orele de functionare difera in functie de sezon)
- Fara plata: acces nelimitat la Wi-Fi, piscina, 3 tipuri de sauna, traseul medicinal Kneipp, sala de fitness echipata complet.
- Cu plata: jacuzzi exterior, studio de yoga, baie de aburi, baie ruseasca, tratamente SPA, etc.
*Nu se accepta animale de companie
Descriere Concept Premier Collection:
Camerele Premier includ servicii VIP suplimentare: Express Check-In/Out, check-in devreme check-out tarziu in functie de disponibilitate, vin de bun venit si un cos de fructe, perne speciale (la cerere), room service fara taxa, divertisment in camera, serviciu de bucatar privat (cu taxa), aparat de cafea espresso, serviciu sofer (cu taxa)


Dotari camere Hotel Premier Luxury Resort dispune de 111 camere si apartamente de lux, 10 dintre acestea purtand prestigioasa eticheta a “Premier Collection”, oferind un stil umitor si mobilier italienesc.
La check-in, oaspetii sunt asteptati in fiecare camera cu o sticla de sampanie, o sticla de apa minerala, un cos cu fructe si fursecuri proaspete, pregatite de seful bucatar.
EXECUTIVE COLLECTION
EXECUTIVE ROOM – suprafata aprox. 31-41 metri patrati. Camere spatioase, decorate in stil contemporan cu mobila din lemn masiv si vedere catre statiune si imprejurimile hotelului. Fiecare camera dispune de 1 pat matrimonial sau 2 paturi separate, o zona de relaxare cu masuta pentru cafea si fotolii. Dotari camera: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 1 copil/3 adulti.
ALPINE EXECUTIVE ROOM - suprafata aprox. 30 metri patrati. Camere spatioase, decorate luxos cu materiale fine si vedere catre partii si Muntii Pirin. Fiecare camera dispune de 1 pat matrimonial sau 2 paturi separate, o zona de relaxare cu masuta pentru cafea si fotolii. Dotari camera: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 1 copil/3 adulti.
SUPERIOR SUITE - suprafata aprox. 31-63 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in stil chic urban, cu mobilier din lemn masiv si sunt compuse din living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi separate. Dotari apartament: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii/3 adulti.
ALPINE SUITE - suprafata aprox. 56-60 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in culori calde, cu mobilier din lemn masiv si vedere catre partii si Muntii Pirin si sunt compuse din living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi separate. Dotari apartament: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii/3 adulti.
COMFORT SUITE - suprafata aprox. 73 metri patrati. Apartamentele sunt compuse din 2 dormitoare pe 2 nivele, stil duplex. Dotari apartament: 2 bai cu dus, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 4 adulti.
DELUXE SUITE – suprafata aprox. 68-81 metri patrati. Apartamentele sunt compuse din 2 dormitoare separate si 1 living. Dormitorul principal are pat matrimonial iar celalalt, 2 paturi separate. Dotari apartament: 1 sau 2 bai cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii/4 adulti.
GRAND RESIDENCE - suprafata aprox. 138 metri patrati. Apatamentul de stil duplex dispune de 1 living generos la parter si 3 dormitoare la etaj. Dotari apartament: 2 bai cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 4 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii/4 adulti.

RESIDENCE COLLECTION
LUXURY LOFT - suprafata aprox. 74 metri patrati. Unul dintre cele mai luxoase apartamente tip duplex din resort dispune de 1 living opulent la parter si 1 dormitor la etaj. Dotari apartament: 2 bai cu dus sau cada, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.
FAMILY MANOR – suprafata aprox.112 metri patrati. Apatamentul de stil duplex dispune de 1 living generos la parter si 2 dormitoare la etaj. Dormitorul principal are pat matrimonial iar celalalt, 2 paturi separate. Dotari apartament: 2 bai cu dus sau cada, cosmetice de baie premium, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 4 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii.
PRESTIGE SUITE - suprafata aprox. 115 metri patrati. Apatamentul de stil duplex dispune de 1 living generos la parter si 2 dormitoare la etaj cu vedere la munte. Dotari apartament: 2 bai cu dus sau cada, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 3 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 4 adulti.
PRESIDENTIAL SUITE - suprafata aprox. 178 metri patrati. Cel mai luxos apartament tip duplex din resort dispune de 1 living opulent la parter si 2 dormitoare la etaj oferind o vedere magnifica asupra Muntilor Pirin. Dotari apartament: 2 bai, una cu cada, cealalta cu dus, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti + 2 copii.
PENHOUSE SUITE - suprafata aprox. 136 metri patrati. Situat la ultimul etaj, acest sublim apartament tip duplex dispune de 1 living opulent la parter si 2 dormitoare cu paturi matrimoniale la etaj oferind o vedere magnifica asupra Muntilor Pirin si asupra partiilor. Mobila italienesca, pielea si matasea intrgesc un dseign de lux si rafinament. Dotari apartament: 2 bai, una cu jacuzzi, cealalta cu dus, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon. Capacitate max. de cazare: 4 adulti.

PREMIER COLLECTION
ELEGANCE SUITE - suprafata aprox. 56 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in culori calde, cu mobilier italienesc, din lemn masiv si vedere catre partii si Muntii Pirin si sunt compuse dintr-o singura camera cu pat matrimonial si spatiu de zi de 40 de metri patrati. Dotari apartament: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, DVD player, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.
SENIOR SUITE - suprafata aprox. 56 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in culori vii, cu mobilier italienesc, din lemn masiv si vedere catre partii si Muntii Pirin si sunt compuse din living si 1 dormitor cu pat matrimonial, canapea. Dotari apartament: baie cu dus sau cada, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, 2 TV LCD satelit, DVD player, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.
MOUNTAIN SUITE - suprafata aprox. 59 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in culori vii, cu mobilier italienesc, din lemn masiv si vedere catre partii si Muntii Pirin si sunt compuse din living si dormitor cu pat matrimonial, canapea. Dotari apartament: baie cu jacuzzi, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, DVD player, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.
HONEYMOON SUITE - suprafata aprox. 73 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in culori calde, cu mobilier italienesc, din lemn masiv si vedere catre partii si Muntii Pirin si sunt compuse dintr-o singura camera cu pat matrimonial si spatiu de zi de 40 de metri patrati. Dotari apartament: baie cu jacuzzi, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, DVD player, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon sau terasa. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.
PIRIN SUITE - suprafata aprox. 70 metri patrati. Apartamentele sunt decorate in maro si crem, cu mobilier in stil Art Deco si contemporan, din lemn masiv si vedere catre Muntii Pirin si sunt compuse din living si dormitor cu pat matrimonial, canapea. Dotari apartament: baie cu dus si jacuzzi, cosmetice de baie Bvlgari, uscator de par, papuci si halat de baie, seif, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat, automat expresso, conexiune internet Wi-Fi, balcon. Capacitate max. de cazare: 2 adulti.


Parerile vizitatorilor despre Premier Luxury Mountain Resort 5*
Andreea Gabriela din Timis
Data: 23-10-2012 la 12:17:05     Recomand?: DA

Pot spune ca m-am simtit foarte bine!!!Si-a meritat toti banii acest sejur pe care tocmai l-am incheiat din pacate:(
Viorel Alexandru din Sinaia
Data: 23-10-2012 la 12:14:51     Recomand?: DA

Este o statiune de ski exceptionala!Cat despre Hotel Premier Luxury Mountain Resort nu am nici un fel de repros. A fost exact cum trebuie sa fie un hotel de lux:curat, spatios, elegant si cu personal politicos si bine instruit.
Florentin si Carmen din Bucuresti
Data: 23-10-2012 la 12:12:55     Recomand?: DA

Am fost cu familia la Premier Mountain Resort.A fost foarte bine din multe puncte de vedere. Foarte bine a fost ca am putut sa ne lasam copii in grija personalului de acolo, fara sa avem nici un fel de grija! Cat despre statiunea Bansko, nu pot sa spun decat ca este un loc care merita vizitat de cel putin o data pe an.
Loredana Stan din Bucuresti
Data: 23-10-2012 la 12:10:22     Recomand?: DA

Totul la acest hotel a fost perfect. Mic dejun, Room-Service, camera (camera dubla), centru SPA, room service. Personalul a fost foarte politicos si bine instruit! Chiar ma bucur ca am descoperit hotelul acesta prin intermediul agentiei Family Travel.
Bogdan Pavelescu din Timisoara
Data: 23-10-2012 la 12:06:53     Recomand?: DA

Camere luxoase, personal politicos si de ajutor, zona de spa moderna, gondola la fiecare 15 minute, mic dejun bun. Nimic de comentat sau de reprosat. A meritat toti banii!!!
Alexandru Tanase din Bucuresti
Data: 23-10-2012 la 11:38:16     Recomand?: DA

Excelent la capitolul calitate-pret! Un resort de 5* caruia nu ii lipseste nimic, avand si respectand tot ce si-ar dori orice turist.Pacat ca nu am putut sa stau mai mult, dar poate la anul o sa revin! Recomand tuturor
           
(4.5)

Bazat pe 1528 review-uri

Sleep Quality: 4.5 stele

Location: 4.0 stele

Rooms: 4.5 stele

Service: 4.5 stele

Value: 4.5 stele

Cleanliness: 4.5 stele

"Am ramas cu o experienta placuta si multe amintiri din vacanta aleasa. Multumesc FamilyTravel pentru recomandare si sa pregatiti in continuare destinatii la fel de placute. Ne vedem in curand"
Testimoniale
Amabilitate, curățenie, liniște, bază de tratament, piscină, răsfăț culinar. Un loc ideal pentru odihnă, reparat și încărcat.... ”bateriile”....
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2024
Puteti plati cu...
card maestro card mastercard card masterpass card visa

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2024
Site web realizat de webis.ro