top
Oferte vacante Romania 2016
Aveti intrebari? Sunati la: 031.40.57.665

Oferte si pachete turistice Romania 2016

Cu o istorie bogata si variata, tara noastra iti ofera o gama larga de destinatii turistice pe care le poti vizita. Fie ca iubesti muntele si vrei sa mergi in Apuseni, sau iti doresti sa iti petreci vacanta pe plajele romanesti la Mamaia sau Costinesti, ai de unde sa alegi. Daca vrei sa experimentezi noile metode de tratament pe care ti le pun la dispozitie statiunile balneare, Romania iti ofera multe posibilitati de explorare.

Daca inca nu te-ai horatat cum vrei sa petreci perioadele festive din an sau doar cauti un loc plin de obiceiuri si primitor petru o binemeritata vacanta, pensiunile din Bucovina sau Maramures pot fi alegerea perfecta pentru tine. Traditionale sau moderne, acestea te pot face sa intri perfect intr-o atmosfera de sarbatoare si sa te faca sa te simti ca acasa.
Testimoniale
Bună ziua,
La recomandarea dumneavoastră, am plecat în vacanță la munte in Predeal, la Hotel Rozmarin. Ne-am simțit minunat acolo, tot sejurul.
Hotelul este elegant si curat. Mâncarea este proaspătă și preparată cu iscusință, iar personalul hotelului este atent și foarte amabil cu turiștii.
Perspectiva din terasa camerei în care am fost cazați este extraordinară; este o zonă care te invită să vizitez...
Ratings and Reviews Powered by TripAdvisor
logo tripadvisor
© TripAdvisor 2016
Urmareste-ne pe...
Puteti plati cu...
Toate drepturile rezervate FamilyTravel 2005 - 2016