oferte litoral 2011
oferte litoral Bulgariaoferte litoral Bulgariaoferte ski Bulgariaoferte litoral Romaniaoferte ski Bulgariaoferte ski Bulgariaoferte litoral Romania
HOME » Vacante Romania » Paste » Baile Tusnad
Oferte Paste Baile Tusnad   Oferte Paste Baile Tusnad
 
Oferta Expirata
Pentru mai multe detalii contactati-ne la numerele de telefon 031 405 76 65, 031 410 09 46 sau email office@familytravel.ro

Oferta Paste Baile Tusnad Raza Soarelui Vila 2*

Puteti face o rezervare pentru aceasta oferta dand click pe butonul
Calcul vacanta AICI! de mai jos sau contactandu-ne la numerele de telefon
031 405 76 65, 031 410 09 46 sau email office@familytravel.ro


Oferte Paste Baile Tusnad
Oferte Paste Baile Tusnad
Oferte Paste Baile Tusnad


Locatie:
Romania, Baile Tusnad
Durata:
2009-2010
Cazare:
Vila 2 *
Masa:
Conform oferta
Transport:
nu se ofera
Pret:
De la 231,00 LEI
(pe persoana / sejur)
Oferte Paste Baile Tusnad
Oferte Paste Baile Tusnad Oferte Paste Baile Tusnad

Facilitati:
Parcare proprie, incalzire centrala
Dotari camere:
TV color, cablu, satelit, minibar la cerere, grup sanitar propriu cu dus apa calda, incalzire centrala
Servicii incluse:
Cazare sejur 3 sau 4 nopti cu demipensiune sau pensiune completa
Slujba de Inviere la Catedrala ortodoxa din statiune
Dejun festiv de Paste la restaurantul “Veverita”
Picnic cu foc de tabara la Complexul turistic de vara – Camping “Univers”
Servicii excluse:
Transport

Baile Tusnad sau Perla Ardealului sunt neindoios una dintre cele mai frumoase asezari balneare ale Romaniei. Situata la 656 m, statiunea se intinde in sudul extrem al lantului muntos Harghita. Cele doua masive alpine ce merg paralel cu Valea Oltului, Muntii Baraoltului si cei ai Bodocului, marginesc Baile Tusnad la vest, respectiv sud. De precizat ca cea mai inalta parte a Muntilor Bodocului invecinata cu Baile Tusnad se numeste Creasta Ciomad, respectiv Ciomadul Mare (1294 m).  In imediata proximitate rasariteana a statiunii se gasesc doua cratere circular-regulate numite Lacul Sfanta Ana si rezervatia naturala Balta Mohos. Defileul Oltului este delimitat la intrare de Piatra de Jos a Soimului si la iesire de Piatra Vanzita. 
Vila “Raza Soarelui”: este situata in centrul statiunii intr-un loc deosebit de linistit inconjurata de un peisaj pitoresc. Functioneza permanent si este recomandata pentru cazarea tuturor turistilor sositi pentru odihna, tratament balnear, conferinte  si reuniuni profesionale (dotari: televizor color, la cerere minibar, grup sanitar propriu, incalzire centrala, parcare).Masa la Restaurantul “Veverita”care este amplasat in centrul statiunii, pe aleea principala de promenada la jumatatea distantei dintre vila “Raza Soarelui” si vila “Univers”. Restaurant cu renume in zona satisface pofta oaspetilor nostri cu bucate traditionale romanesti si secuiesti inclusiv gustari speciale de Paste intr-o ambianta festiva si cu gazde primitoare. Dispune de 100 de locuri in sala de mese si cafe-bar. Masa se va servi pe baza de tichete de masa.
POSIBILITATI DE AGREMENT : “Valentine Club” este amplasat in cadrul complexului comercial din centrul statiunii la mezanin cu acces pe scarile laterale atat dinspre drumul principal cat si de pe aleea principala de promenada. Aici va puteti destinde cu o bautura fina in lumina reflectoarelor si pe vibratiile pieselor dance preferate. Va mai punem la dispozitie tenis de masa si biliard. Discoteca poate gazdui peste 100 de persoane si functioneaza pana la ultimul client. Intrarea gratuita!


Note:
Drumetie la Lacul Sfanta Ana” pe poteca ( 2 ore de mers pe jos ) sau cu autoturismul ( 30 de minute ). Lacul se afla la o altitudine de 946 m. De forma circulara, cu o lungime de 620 m si o latime de 460 m, o suprafata de 19,50 ha si o adancime maxima de 7 m. Lacul isi completeaza apele numai din precipitatii, neavand izvoare. Puritatea apei se apropie de aceea a apei distillate. In apa nu exista oxigen, motiv pentru care in aceasta nu traieste nici o vietate. Lacul Sfanta Ana este un lac vulcanic, fiind singurul astfel de lac de pe intreg teritoriul Romaniei. Este situat in masivul Ciomatu, de pe stanga Oltului. Lacul este asezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu din masivul vulcanic Puciosu, locul celei mai recente eruptii vulcanice in Carpati si în Europa de Est, care a avut loc acum 42.000 de ani. Lacul Sfanta Ana, este o rezervatie complexa naturala, geologica, floristica si faunistica.
De asemenea puteti vizita Tinovul Mohos (adica "Lacul cu muschii"), se afla in craterul mai vechi al Masivului Ciomatu, are o suprafata de patru ori mai mare ca al lacului Sfanta Ana, 80 ha. Datorita existentei aici a catorva specii floristice rare turbaria este declarat monument al naturii. Tinovul Mohos adaposteste numeroase specii rare: trestia de camp, bumbacarita, rogozurile, rachita, roua cerului (planta carnivore), etc. Peste 20 de specii si varietati de muschi de turba. Turba are o grosime de 10 metri si un volum de cca. 3 milioane metri cubi. Tinovul este acoperit in mare parte de pinul silvestru, pe langa acesta fiind intalnite si alte specii ca mesteacanul pitic sau mesteacanul pufos.
 
 

Nume:
Localitate:

Comentariu: 
   
Oferte Paste Baile Tusnad   Oferte Paste Baile Tusnad  
©  2014 , Family Travel  Harta Site  

Oferte speciale Turcia si Bulgaria


Oferte similare Paste Baile Tusnad
Oferte Litoral Bulgaria 2014   |    Terapii Alternative   |    universalenergy.ro